To je to što me zanima!

Romano: West Ham je spreman prodati Vlašića. Torino ide jako

Ugledni novinar Fabrizio Romano objavio je vijest da se West Ham odlučio na konkretan korak po pitanju Vlašića. Torino užurbano radi na dovođenju hrvatskog reprezentativca, kojem je potrebna minutaža za SP
Vidi originalni članak

U petak se pojavila vijest da je Torino Ivana Jurića krenuo po Nikolu Vlašića nakon što je propao posao oko Marka Roga. Rog je potpisao novi ugovor s Cagliarijem i odlučio ostati na Sardiniji premda je klub ispao u Serie B.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dva dana kasnije, stigla je potvrda i od najrelevantnijeg izvora na svijetu kada se radi o nogometnim transferima. Ugledni novinar Fabrizio Romano objavio je vijest da je West Ham spreman prodati Vlašića, kao i Saida Benrahmu.

- West Ham je spreman prodati dvojicu igrača Saida Benrahmu i Nikolu Vlašića u narednim danima. Torino je ustrajan u želji da potpiše Vlašića i pregovori su u tijeku - napisao je Romano pa dodao:

- Pregovori između West Hama i Torina nastavit će se u nadolazećim danima.

NEŠTO SE KUHA Juriću je Rog pobjegao, ali u igri je novi Hrvat! Torino želi Vlašića

U West Hamu se neće naigrati ove sezone i transfer u Serie A mogao bi mu donijeti potrebnu minutažu. Jer Vlašić će htjeti biti u formi za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • hmuhamedbu 07.08.2022.

    blago klubu u koji dođe,a za repku je dalićev miljenik siguran igrao ili ne

  • matijaa988 07.08.2022.

    pokloniti ne prodati

  • Divlji labud 07.08.2022.

    Engleska nije za njega nikako....

Komentiraj...
Vidi sve komentare