Obavijesti

Sport

Komentari 11

Juriću je Rog pobjegao, ali u igri je novi Hrvat! Torino želi Vlašića

Juriću je Rog pobjegao, ali u igri je novi Hrvat! Torino želi Vlašića

Hrvatski stručnjak sukobio se sa sportskim direktorom Torina nakon čega su izgladili razmirice. Bio je to period u kojem je Jurić izgubio Roga, ali sada je krenuo po miljenika izbornika Zlatka Dalića

VIDEO

Povremeni hrvatski reprezentativac Marko Rog produžio je vjernost Cagliariju i potpisao novi ugovor s talijanskim drugoligašem do 2026. godine. Interes za njegove usluge proteklih nekoliko tjedana pokazao je Torino, to jest naš stručnjak na klupi Ivan Jurić, koji je čak i osobno nazvao Roga kako bi ga uvjerio da je projekt Torina pravi za njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nikola Vlašić 00:10

U međuvremenu su se u klubu izdogađale razne stvari, prvenstveno sukob Jurića sa sportskim direktorom Davideom Vagnatijem koji je djelomično bio razlog za stagnaciju na mercatu. Jurić i Vagnati su se pomirili, izgladili situaciju i Torino je mogao nastaviti dalje slagati momčad za narednu sezonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sportski direktor Torina nakon sukoba s Jurićem: Rekli smo si sve što imamo pa se izgrlili
Sportski direktor Torina nakon sukoba s Jurićem: Rekli smo si sve što imamo pa se izgrlili

Problem je bio što se Torino nije držao inicijalnog dogovora i Juriću nije omogućio odabir pojačanja. To jest, u kompleksnoj situaciji stožerni igrači su otišli (Bremer, Belotti...) dok prave zamjene nisu stigle niti je Jurić mogao birati koga dovesti.

Serie A - Juventus v Torino

Čini se da je situacija sada drugačija jer Gianluca di Marzio javlja kako je Torino pokrenuo pregovore oko dovođenja hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića.

- Torino radi na dovođenju pojačanja Ivanu Juriću. Sportski direktor Vagnati je bacio oko na West Hamova Nikolu Vlašića. Hrvat nije u planu West Hama naredne sezone i mogli bi ga pustiti na posudbu naredne sezone. Potpuni transfer je trenutno kompliciran zbog situacije na tržištu. Torino je zainteresiran za Vlašića kako bi zamijenio Josipa Brekala - piše Di Marzio na svojoj stranici, novinar koji je inače član Sky Sportsa.

Hoće li Vlašić uistinu i doći u Torino tek ostaje vidjeti. No, da se nešto događa iza kulisa je sigurno. U West Hamu se neće naigrati ove sezone i transfer u Serie A kod sunarodnjaka Jurića mogao bi mu donijeti potrebnu minutažu. Jer Vlašić će htjeti biti u formi za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener