To je to što me zanima!

Romantika u Zadru: 'Gaučo' iz 3. HNL bacio publiku u delirij...

Svako kolo u Trećoj HNL - Jug neka nova zanimljivost, i opet vezana uz Kamen iz Ivanbegovine. Argentinac koji je promijenio nekoliko klubova u Dalmaciji i BiH zabio je fantastičan gol na Stanovima
Vidi originalni članak

Boljim poznavateljima ovdašnjih nogometnih prilika ime Juana Manuela Varee (33) zazvučat će poznato. Argentinac koji je prije deset godina rodne pampe zamijenio hercegovačkim kršom potpisavši za Široki Brijeg kruh sad zarađuje s druge, hrvatske strane granice, nastupajući za NK Kamen iz Ivanbegovine kraj Imotskog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klub koji je prije nekoliko dana dospio u medije nakon trostrukog isključenja u porazu od Splita (3-1), nasrtaja na suca pa suspenzije njihova stadiona u Ivanbegovini (općina Podbablje) na jednu utakmicu pretrpio je novi poraz, ovaj put u Zadru (2-1), ali je Varea malobrojnim gledateljima ponudio potez za notes.

Već u petoj minuti Varea je u maniri svojih sunarodnjaka s nekih zapadnijih terena malo izvan šesnaesterca prebacio protivničkog igrača Kristijana Jurića i poslao ga po ćevape, a potom desnicom opalio volej koji je odsjeo u donjem desnom kutu. Golman Jakov Pinčić nije se ni pomaknuo.

KAMEN NEĆE IGRATI DOMA Luda 3. HNL: Nakon nereda u Ivanbegovini suspendirali teren

Varea je, osim Širokog, nastupao i za sarajevski Željezničar, Imotski, Dugopolje i Split, a okušao se u inozemstvu - u Azerbajdžanu (Ravan Baku), Bugarskoj (Černo More), Albaniji (Bylis Balish) i Malti (Hiberniansu).

Zadar se ipak oporavio od početnog šoka i preokrenuo golovima Josipa Kevrića i Domagoja Muića. Nakon devet kola vodi Junak s 20 bodova ispred Uranije (19) i Splita (17). Zadar je četvrti sa 16 bodova, a Kamen na sredini ljestvice i osmoj poziciji (12).

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ribica84 21.10.2019.

    Kakva politika kluba takva liga i pozicija na tablici. E moj Zadre...

  • domaći špek 21.10.2019.

    Ova bjela strelica mi je impresivna kako su je dobro napravili

  • tomislav22 21.10.2019.

    Majstorski

Komentiraj...
Vidi sve komentare