To je to što me zanima!

Ronaldinho je na meti 'redsa'; Ševčenko u mirovinu 2012. g.

"Moj je plan nastupiti za Ukrajinu na Euru koje 2012. suorganiziramo s Poljacima. Na njemu bih se, uoči 36. rođendana, i oprostio od aktivne igračke karijere"
Vidi originalni članak

FC Liverpool je zainteresiran sljedećeg ljeta na Anfield Road dovesti danas 30-godišnjega brazilskog nogometaša Milana Ronaldinha Gaucha...

Vijest koju je objavio Itasportpress prenosi Goal.com. U njoj se navodi da trener Roy Hodgson želi Fernanda Torresa upariti s talentiranim pomoćnim napadačem, te da bi Brazilac, pogotovo stoga što bi došao besplatno s obzirom na istjecanje ugovora, zadovoljio njegove potrebe.

Isti izvor navodi da bi Liverpool imao čime uvjeriti nekad najboljega sjetskog nogometaša da odbije 7.5 milijuna eura godišnje plaće u LA Galaxyju i priključi se ambicioznijem projektu na Anfieldu.

Iako se već dugo spominje mogućnost Ronaldinhova produljenja ugovora s Milanom, objektivna je situacija da Brazilac nema i neće imati veliku minutažu pored Zlatana Ibrahimovića, Robinha i Alexandrea Pata. Dvojica sunarodnjaka u planovima trenera Allegrija kotiraju daleko bolje od bivše Barcelonine zvijezde.

Ukrajinac odlazi

Gostujući na jednoj televizijskoj emisiji u Ukrajini, 34-godišnji je legendarni ukrajinski nogometaš Andrij Ševčenko najavio da će igrati još godinu i pol dana...

- Moj je plan nastupiti za Ukrajinu na Europskom prvenstvu koje 2012. suorganiziramo s Poljacima. Na njemu bih se, uoči 36. rođendana, i oprostio od aktivne igračke karijere – rekao je napadač kijevskog Dinama koji je nedavno odigrao stotu utakmicu u dresu nacionalne momčadi.

Ukrajinac se, upitan o njegovu favoritu za dodjelu FIFA-ine Zlatne lopte, odredio za Andresa Iniestu.

- Dao bih Zlatnu loptu Iniesti. Ipak je on bio strijelac gola odluke u finalu Svjetskog prvenstva – rekao je vlasnik Zlatne lopte iz 2004. godine dodavši kako se slaže da je u najužem izboru trebalo biti mjesta za barem jednoga Interovog nogometaša:

- Bez najmanje sumnje, Interov je čovjek zaslužio biti među najbolja tri.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • IP95 07.12.2010.

    shevchenko je legenda !

  • Sodom 07.12.2010.

    Glupost. John Henry trenutacni vlasnik Liverpoola, izjavio je kako se klub okrece projektu dovodjenja mladih i talentovanih igraca u klub, koji ce puno pruziti tokom godina, malo kostati (tu je ukljucena i primanja igraca), da nece biti razbacivanje novcima, tako da ova prica oko Ronaldihna nestoji. Svideo mu se projekt koji je zastupljen u Arsenalu, a kakav oni imaju i u Boston RS.

Komentiraj...
Vidi sve komentare