To je to što me zanima!

Ronaldinho se vratio u rodni Brazil, potpisao za Fluminense

Dres brazilskog prvoligaša Fluminensea do kraja 2016. nosit će jedan od najvećih nogometaša u povijesti te zemlje, Ronaldinho Gaúcho, koji je jučer predstavljen...
Vidi originalni članak

Ronaldinho je ponovno doma. Legendarni 35-godišnji nogometaš u subotu je stavio potpis na ugovor s brazilskim prvoligašem Fluminenseom, gdje stiže iz meksičkog Querétara.

- Jako sam motiviran. Kad sam bio ovdje u drugom klubu (Flamengo, op.a.), igrali smo na stadionu Engenhão (Flamengo se poslije preselio na Maracanu). Mogućnost igranja na Maracani (u Flamengu) jako me se dojmila - izjavio je Gaúcho.

Ugovor je Ronaldinho potpisao na godinu i pol, a nosit će svoju desetku na dresu. Dvaput je osvajao Zlatnu loptu, a u domovinu ga je vratila želja za osvajanjem brazilskog prvenstva, trofeja kojega još nije držao u rukama.

- Ovaj klub ima sjajne igrače. Planovi su mu veliki i jako sam sretan što sam se pridružio momčadi - zaključio je Ronaldo de Assis Moreira.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 12.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ivek987 12.07.2015.

    Za mene najdraži i najbolji igrač ikad kojeg sam imao prilike gledati. Svaka čast i Mesiju i Ronaldu, al ovaj čovjek je daleko ispred ove dvojice po talentu. Mislim da je samo htio da je mogao puno više napraviti u nogometu, od spomenutog dvojca. Ovako ova dvojica su napravila više u svijetu nogometa, al to samo zato što je Ronaldinho odlučio ići drugačijim putem.

  • japanokinez 12.07.2015.

    A ništa, kad odradi tu godinu i pol, čujem da dolazi u Dinamo. Tamo će potpisati na 3 godine i taman u 41. godini možda potpiše još 3 godine da sruši Dina Zofa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare