To je to što me zanima!

Ronaldinho stiže u reality show! Pogledajte reakciju natjecatelja

Voditelj emisije okupio je sudionike showa i najavio kako će im se uskoro pridružiti nogometna legenda. Sudionici showa mislili su da se radi o nekom turskom nogometašu
Vidi originalni članak

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldinho (43) kroz karijeru je pokazivao nevjerojatne nogometne vještine. One životne mu ipak nisu na toj razini. Nakon karijere se često znao naći u problemima s policijom, dragom, ali i u zatvorskim ćelijama. Njeguje skup stil života, a kada mu ponestane novaca odlučuje se na razne angažmane.

Kako bi financirao svoj raskalašeni način života sudjelovao je u raznim projektima, a sada se odlučio sudjelovati u turskoj verziji showa Survivor.

USKORO NOVA SEZONA FOTO Pogledajte transformacije finalista druge sezone Survivora

Voditelj emisije okupio je sudionike showa i najavio kako će im se uskoro pridružiti nogometna legenda. Sudionici showa mislili su da se radi o nekom turskom nogometašu. Počeli su nabrajati nogometaše iz svoje zemlje, među njima i Emrea Belozoglua, a zatim ih je voditelj šokirao.

Rekao je kako se radi o Ronaldinhu, legendarnom Brazilcu. On bi s natjecateljima trebao igrati nogo-tenis i ostale igre povezane s nogometom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • aaaaaaaa 21.02.2024.

    Srusit ce sebi ugled..

  • Unyuns6190_5 21.02.2024.

    Propo

Komentiraj...
Vidi sve komentare