To je to što me zanima!

'Ronaldinhovi tulumi u Barci su bili krinka za masovne orgije'

Taj tip je imao stvarno čudne navike. Ne znam zašto, ali posebno je na ‘piku’ imao mladog Bojana Krkića, rekao je bivši potpredsjednik Barcelone Alfons Godall
Vidi originalni članak

Postojao je klan Caipirinha. Glavni je bio Ronaldinho, a njegovi pobočnici bili su Deco, Maxi Lopez i Thiago Motta. Svakodnevno su organizirali opijanja i orgije, a često su zbog njih ispaštali mladi igrači, pogotovo Bojan Krkić, priča bivši potpredsjednik Barcelone Alfons Godall.

U opširnom intervjuu za španjolske medije Godall, koji je u Barci radio u doba najvećih uspjeha, posebno se obrušio na Ronaldinha.

- Taj tip je imao stvarno čudne navike. Bio je poznat po tulumima koji su zapravo krinka za masovne orgije. Ne znam zašto, ali posebno je na ‘piku’ imao mladog Bojana Krkića - priča bivši djelatnik Barcelone.

Klan Caipirinha na kraju je uspio razbiti Pep Guardiola 2008. godine, a to je po Alfonsu jedan od razloga Messijevog uspjeha u klubu.

- Ronaldinho i Deco su te sezone morali otići iz kluba. To je bilo jedino riješenje jer su imali poguban utjecaj na Lea, a on je bio na početku karijere - dodao je Alfons. 

Ovaj bivši potpredsjednik Barce nije propustio priliku uputiti koju otrovnu strijelu put rivala u Madridu:

- Gospodin Perez i ‘Galacticosi’ danas uživaju u ogromnoj sudačkoj podršci.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mestar 16.05.2017.

    Svaki klub ima svoj klan tako ima i Barca, sad mozda nije isto ali isto je ima klan.

  • obama terorist 15.05.2017.

    Da imaju sudacku podrsku a oni su klub sa najvise dosudjenih penala protiv njih tj penali su dosudjeni za njegove protivnike!!pa mogli bi jedan penal i za njih barem u finalu,pa da se ne zale djabe ovi mrzitelji Madridskog velikana!!A ako cemo realno Real ima daaaaleko najbolju ekipu,na svim pozicijama su najbolji..steka malo Benzema ali steka ih vise u ostalih momcadi.

  • lukepicard 15.05.2017.

    Sta je ovo opet se zeli umanjiti Ronaldinhova kontribucija nogometu i zeli se reco da nije najbolji ikada, i ovalo Barcelona promovira Messia ali on nikad ali bas nikada ni blizu nece biti dobsr kao sto je to u svoje vrime bio vitrouz, zbog Ronaldinha su ljudi voljeli i igrali nogomet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare