To je to što me zanima!

Ronaldo bijesan na navijače: Uvrijedio se zbog zvižduka?

Portugalac je nakon simfonije zvižduka s tribina Bernabeua htio otići u svlačionicu, ali Casillas ga je upozorio da mora pozdraviti navijače. Ronaldo je poslušao Ikera...
Vidi originalni članak

Stajao je na centru i slušao zaglušujuće zvižduke Santiago Bernabeua. Tijekom utakmice protiv Schalkea prišao je Karimi Benzemi i rekao mu: "Kakva sramota" .

A nakon utakmice je zašutio. "Silenzio stampa" do kraja sezone.

Cristiano Ronaldo zabio je dva gola Schalkeu i postao rekorder po broju golova u europskim kupovima, ispred Raula i Messija, ali Portugalcu nije bilo do slavlja. Schalkeovi klinci pobijedili su 4-3 i bili su nadomak senzacije u Madridu.

Ronaldo je nakon utakmice bijesno pogledao u kameru.

Nije navikao na zvižduke. Nakon što je odslušao neugodnu simfoniju s tribina Santiago Bernabeua , Portugalac se zaputio u svlačionicu.

- Hej, vrati se - pozvao ga je Iker Casillas.

Realov kapetan nije dopustio Ronaldu da ode s terena prije nego pozdravi navijače. Zbog njih se igra. Zbog navijača. Casillas je na to morao podsjetiti Ronalda. Neki od navijača svoje su nezadovoljstvo iskazali uvredama. I to je sramota.

A sramota je i da Casillas mora skupljati igrače po terenu i podsjećati ih za koga se igra nogomet. Nakon kapetanove intervencije igrači su pozdravili navijače.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Naik 11.03.2015.

    sta,izgubit ce jedan milion pa je ljut a htio si je kupit nove felge samo

  • klošar1990 11.03.2015.

    Veliki gospodin i kapetan Iker Casillas!! Svaka čast majstore!!

  • jasam7 11.03.2015.

    Iker kako je branio jucer jos sad mora biti tamo i slusati zvizduke!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare