To je to što me zanima!

Ronaldo će Blatteru iznajmiti svoj stan u Riju za 500.000 €

Čelni čovjek Fife, Sepp Blatter, dogovorio se s Brazilcem da će živjeti u njegovu raskošnom stanu dok traje Svjetsko nogometno prvenstvo. Cijena? Prava sitnica...
Vidi originalni članak

Iako su prošle tri godine otkako je završio karijeru, Ronaldo još itekako dobro zarađuje od nogometa. Iskoristio je brazilsko domaćinstvo SP-a kako bi “oderao” predsjednika Fife iznajmljujući mu stan na plaži u Rio de Janeiru.

Brazilski dnevnik O Globo objavio je plan Seppa Blattera, koji će za korištenje stana na plaži Leblon tijekom šest tjedana boravka u Brazilu platiti milijun i pol reala, odnosno 487.000 eura. U prijevodu, jedan dan boravka u Ronaldovu stanu 78-godišnjeg predsjednika Fife koštat će oko 11,500 eura. 

No ta je cijena, koliko god bizarno zvučalo, prava sitnica jer Leblon spada među najluksuznija i najbogatija područja u zemlji, pa će se Blatteru sigurno isplatiti svaki cent tijekom šestotjednog boravka u Brazilu.

No on nije prvi član Fife koji se sjetio Ronalda. Na istu je ideju navodno lani, tijekom Kupa konfederacija, došao glavni tajnik Fife Jerome Valcke. A Ronaldu u lipnju ove godine stan ionako neće trebati, budući da će za vrijeme SP-a putovati od grada do grada.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ona koja razumije 15.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • drogba447_1 14.04.2014.

    Trebalob ga strpat u neki kokošinjac u onim favelama...

  • Majstorsmora_2 14.04.2014.

    ohoho, uhuhu... bit ce partija... još kad Ronaldinho dode s "prijateljicama" hahaha ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare