To je to što me zanima!

Ronaldo: Djeca su me ispitivala 'Gdje je druga beba?'. Njegov pepeo sačuvao sam u kapelici

Nakon tjedan dana rekao sam im da je Angel otišao na nebo. To je vjerojatno najgori trenutak u životu, rekla je portugalska zvijezda
Vidi originalni članak

Još se nije slegla prašina nakon što je izašao intervju Cristiana Ronalda koji je dao Piersu Morganu. Udario je po Manchester Unitedu i treneru Eriku ten Hagu te si vjerojatno zatvorio vrata kluba, a jedan dio intervjua bio je posebno emotivan. Portugalac se rasplakao pred kamerama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krajem listopada prošle godine Cristiano Ronaldo i njegova Georgina radosno su objavili kako očekuju blizance, kćer i sina. Željno su iščekivali prinove u obitelji, ali pogodila ih je tragedija. Djevojčica Bella rodila se zdrava, no sinčić nažalost nije preživio.

- To je vjerojatno najgori trenutak u životu još otkako mi je otac preminuo. Kada iščekuješ dijete, očekuješ da sve bude normalno, ali teško je kad se ovako nešto dogodi. Ja i Georgina smo imali teških trenutaka. Bilo je jako teško razumjeti što se događa u tom periodu života - priznao je Ronaldo koji se slomio na spomen preminulog sina.

Bio je to jako težak period za njega i njegovu obitelj, a posebno ga je pogodilo što Manchester United nije stao uz njega. Otkrio je kako čuva pepeo svog sina i oca u kapelici koju ima u svome domu.

- Razgovaram s njima stalno, uz mene su. Ovo sve mi je pomoglo da budem bolja osoba, bolji otac. Na to sam stvarno ponosan, na poruke koje dobivam od svog sina...

Cristiano otprije ima četvero djece, Cristiana Juniora (11) i blizance Evu i Matea (4), dobio je umjetnom oplodnjom, a kćerkicu Alanu Martinu rodila je Georgina što im je bilo prvo zajedničko dijete. Djevojčica Bella Esmeralda raste iz dana u dan, no praznina je u domu. Fali Angel koji ih gleda s neba. 

-  Djeca su pitala gdje je druga beba, gdje je druga beba? Rekao sam im nakon tjedan dana da je Angel otišao na nebo - rekao je Ronaldo srceparajućim tonom. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Samo Iva 16.11.2022.

    Koga briga,nije da su ti djeca prirodno začeta,samo kupuješ blizance,pa jednu bebu,pa opet blizance..Imaš ih ionako previše.

  • danho 16.11.2022.

    Kad se igraš Boga.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare