To je to što me zanima!

'Ronaldo, dođi ti k nama. Love nemamo, ali piva... Doživotno!'

Njemački trećeligaš je svjestan svojih mogućnosti i zna da Ronaldu ne može pružiti basnoslovne ugovore kakve mogu neki drugi europski financijski divovi. No, dosjetili su se kako ga privući
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo je pred pragom odlaska iz Real Madrida nakon osam godina. Špekulira se gdje bi velebni Portugalac mogao nastaviti karijeru, spominju se PSG i povratak u Manchester United kao najrealnije opcije, ali prvi koji je bacio mamac nije ni jedan od ta dva kluba nego - Fortuna Köln.

Njemački trećeligaš je svjestan svojih mogućnosti i zna da Ronaldu ne može pružiti basnoslovne ugovore kakve mogu neki drugi europski financijski divovi. No, dosjetili su se kako ga privući.

- Cristiano, mi i dalje tražimo napadača, ali nemamo novac. No, možemo ti ponuditi besplatni Kölsch do kraja života - stoji u priopćenju kluba.

Budući da Ronaldo ne pije alkohol, domišljata ekipa iz Fortune morat će smisliti drugačiji način kako ga namamiti u svoje redove. Možda bi mogli probati sa besplatnim tradicionalnim šniclima do kraja života.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • yyyeb 20.06.2017.

    paul gascoigne bi dosao za pivo

  • mika BJ 19.06.2017.

    mislim da je Šeks zainteresiran

  • Joker123 19.06.2017.

    Simpaticno, ali Ronaldo je profesionalac zato i dura toliko na takvon nivou

Komentiraj...
Vidi sve komentare