To je to što me zanima!

'Ronaldo': Dokumentarni film napokon premijerno prikazan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glamurozna premijera dokumentarnog filma "Ronaldo" o životu portugalskog nogometaša održana je u ponedjeljak u Londonu. Zvijezda Reala bila je raspoložena
Vidi originalni članak

Još je sinoć bio frustriran zbog poraza njegova Real Madrida , a večeras ima razloga za zadovoljstvo. Prošlogodišnji dobitnik Zlatne lopte Cristiano Ronaldo dočekao je premijeru biografskog dokumentarnog filma "Ronaldo" u Londonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Slijedite svoj san, naporno radite i vjerujte. Da mogu, 12-godišnjem sebi bih rekao da ništa ne mijenja. Ovaj je film za navijače - poručio je Cristiano prisutnima.

Film slijedi Portugalčevu nogometnu karijeru tijekom prošle godine u kojoj je, osim Zlatne lopte, s "kraljevskim klubom" osvojio četiri trofeja : Ligu prvaka, kup kralja, europski superkup te Svjetsko klupsko prvenstvo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na premijeru su stigli i bivši trener i suigrač iz Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson , Gary Neville , Louis Saha ... No priče oko mogućeg povratka na Old Trafford opovrgnuo je njegov menadžer Jorge Mendes .

- Mislim da će završiti karijeru u Real Madridu, siguran sam. On voli Manchester United i Real, ali sada igra u Madridu i tamo će završiti svoju karijeru. U filmu ćete vidjeti pravog Ronalda - rekao je Mendes okupljenim novinarima.

Ronaldo je na crvenom tepihu Leicesterskog trga pozirao s Guinnessovom nagradom za vlasnika stranice s najvećim brojem lajkova na Facebooku (trenutačno 107,6 milijuna), a pokušao je i oboriti rekord po broju selfieja u tri minute.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Robert Dani 10.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hajduk1976 10.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Elu 10.11.2015.

    Nisam znao da je baš takav težak život imao u smislu tate alkoholičara, siromašan jako, brat alkoholičar, tata tukao mamu itd. U takvim uvjetima treba moć uspjet, respect

Komentiraj...
Vidi sve komentare