To je to što me zanima!

Ronaldo express: Nije ga bilo tri tjedna pa zabio za 126 sekundi

Pirlo može odahnuti jer upravo mu je Ronaldova hladnokrvnost i egzekucija u napadu nedostajala posljednjih nekoliko utakmica. Portugalac se vratio i pokazao koliko je potreban Juventusu
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo vratio se klupskim obavezama u Juventusu nakon što je posljednja tri tjedna proveo u samoizolaciji. Saznao je da je pozitivan na koronu 13. listopada, a kada se nakon 14 dana testirao spreman za povratak rezultat je pokazao da je pozitivan još uvijek!

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo se igra s djecom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Juventus je u međuvremenu patio. Dva mršava remija s Veronom i Crotoneom u Serie A te poraz od Barcelone 2-0 u Ligi prvaka sugerirali su da 'stara dama' treba Ronalda. Itekako.

A to se pokazalo već u prvoj utakmici po njegovu povratku nakon što je Speziji utrpao dva gola (4-1)! Andrea Pirlo uveo ga je u nastavku, a Portugalac mu je vratio ekspresnim pogotkom. Precizni statističari izračunali su da je zvijezda Juventusa na terenu provela samo 126 sekundi prije nego je zabila gol za 2-1.

SERIE A CR se vratio s dva gola, Lazio u čudesnoj nadoknadi do tri boda

Ronaldo je bio željan igre i to se vidjelo iz aviona pa je utakmicu zaključio sjajnom panenkom za 4-1.

Pirlo može odahnuti jer upravo mu je Ronaldova hladnokrvnost i egzekucija u napadu nedostajala posljednjih nekoliko utakmica. Morata je golovima iz zaleđa nadišao čak i Pippa Inzaghija pa se Ronaldovim povratkom struka Juventusa može nadati boljim vremenima.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Wanted_1 02.11.2020.

    Kralj

  • TheKop10 01.11.2020.

    Sjajno!!

  • Kuco11 01.11.2020.

    Jedva se covik.izvuka od ugroze, nikad vise nece biti isti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare