To je to što me zanima!

Ronaldo i Rooney rastužili Rim, Barca slavi Krkića

Zavšeni su prvi četvrtfinalni ogledi Lige prvaka, a prednost pred odlučujuće dvoboje stekli su Manchester United i Barcelona
Vidi originalni članak
ROMA - MANCHESTER UNITED 0-2 (Ronaldo 39, Rooney 66)
Crveni vragovi ostvarili su cilj i uzvrat protiv Rome na Old Traffordu čekaju s prednošću 2-0. U prvom poluvremnu utakmica nije bila posebno zanimljiva, sve do 39. minute kada je Cristiano Ronaldo skočio na centaršut Paula Scholesa i postigao prekrasan pogodak glavom. U drugom poluvremenu domaćini su imali više prilika, no isticali su se samo po nepreciznosti. Dok je Roma igrala, Manchester je čekao - i dočekao. U 66. minuti Wayne Rooney se odlično snašao u petercu protivnika i bez problema svladao neuvjerljivog vratara Donija. Rimljani su se nakon drugog pogotka potpuno otvorili, no do kraja nisu uspjeli napraviti gotovo ništa. Uputili su ukupno 12 udaraca prema vratima ManUtd-a, no Van der Saar je morao reagirati tek dva puta. Niti Manchester nije bio puno precizniji, no njihovi su udarci bili kudikamo opasniji.

SCHALKE 04 - BARCELONA 0-1 (Krkic 12)
Barcelona je teže od očekivanog u Gelsenkirchenu svladala nadahnuti Schalke 1-0. Katalonci su već u 12. minuti poveli preko Bojana Krkića, no Nijemci se nisu na travnjaku doimali impresionirani renomiranijim klubom. Krenuli su na sve ili ništa i do kraja utakmice uputili čak 20 udaraca. Na njihovu nesreću, tek četiri su otišla u okvir gola, a Valdes ih je uspio sve neutralizirati. Barcelona je dobrim dijelom utakmice bila neuvjerljiva, no ipak je mrežu uspjela održati netaknutom.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ghost_Rider 01.04.2008.

    Bojan Krkić bi mogo za par godina uz benzemu i pata biti najbolji napadač na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare