To je to što me zanima!

Ronaldo izmamio osmijeh na lica Realovih igrača: Mladoj su zvijezdi drhtale ruke od radosti

Iako više ne igra u Europi, Cristiano Ronaldo zauvijek će biti globalna zvijezda. To je još jednom dokazao susret s mladom Realovom zvijezdom, kojoj su drhtale ruke prije fotografiranja s Portugalcem
Vidi originalni članak

U Europi je moj posao završen. Osvojio sam sve, igrao sam u najvažnijim klubovima. Sjajno se osjećam, ovo nije kraj moje karijere, tim se riječima Cristiano Ronaldo (37) predstavio na dolasku u saudijski Al-Nassr, novi dom ponajboljeg nogometaša svih vremena.

Ronaldo još čeka prvi nastup u dresu novog kluba, trenira i priprema se s momčadi. Njegov bivši klub Real Madrid, s kojim je osvojio brojne trofeje, trenutno je u Saudijskoj Arabiji povodom španjolskog Superkupa, koji se sada održava na arapskom poluotoku.

CIJENA JE PAPRENA Za debi Ronalda protiv PSG-a nudi se posebna ulaznica koja jamči druženje sa zvijezdama U REDOVE RIVALA Opet bismo mogli gledati utakmice Ronalda i Messija! Arapi planiraju dovesti i Lea PLEMENIT POTEZ Tajnu je dugo skrivao: Evo zašto je Ronaldo prodao Zlatnu loptu

Legendarni Portugalac je u odličnim odnosima s bivšim klubom, posebno s predsjednikom Florentinom Perezom i trenerom Carlom Ancelottijem. Ronaldo i Real tako su iskoristili priliku za zajedničko druženje.

Ronaldo je najprije iznenadio realovce na treningu prije zajedničkog druženja u teretani gdje je popričao s mladim zvijezdama "kraljevskog kluba" kao što su Vinicius Jr. i Rodrygo, koji je bio u šoku što je upoznao svojeg idola. Drhtala mu je ruka dok je stprljivo čekao u redu za fotografiju s Ronaldom i na trenutak je zaboravio da je i sam fantastičan nogometaš i uzor djeci diljem svijeta.

Tako su mladom Brazilcu drhtale ruke prije nego što je pozirao za fotografiju s Ronaldom, a kasnije je istu objavio i na Instagram profilu s opisom "upoznao sam mojeg najvećeg idola".

Ancelotti stao u obranu Ronalda

Iza Ronalda i Ancelottija su fantastični dane u kojima su osvojili dugo iščekivanu "La Decimu", odnosno deseti Realov naslov europskog prvaka. Portugalac je u 101 utakmici s Ancelottijem u kraljevskom klubu zabio 112 golova i asistirao za njih 47.

Njih dvojica imaju fantastičan odnos i izvan terena, a Realov je strateg stao u obranu Ronalda koji je naišao na žestoke kritike nakon potpisa s Al-Nassrom.

- Ronaldo je potpun i veoma motiviran. Sviđa mu se ovo mjesto i zemlja, stvarno je motiviran i donio je ispravnu odluku - rekao je Ancelotti.

FINALE SUPERKUPA Predsjednik Barce optimističan uoči El Clasica: Idemo ih uništiti

Real će u nedjelju igrati "El Clasico" protiv Barcelone za trofej španjolskog Superkupa.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • stipan.kasan 14.01.2023.

    je li najveći ili nije, je ti GOAT on ili Messi... pitanje je koje će zauvijek ostati bez odgovora, što je i dobro. Meni osobno je on za nijansu iznad Messija, ali, ponavljam, to je moje mišljenje. U jednome se moramo složiti: Cristiano Ronaldo odavno više nije samo nogometaš i sportaš, on je institucija.

  • Antirevolucionar22 14.01.2023.

    Najveci ikad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare