To je to što me zanima!

Ronaldo, je li vrijeme da pustiš slobodnjake nekom drugom?

Još prošlog rujna Ronaldo je ovjenčan etiketom najgoreg izvođača u povijesti Serije A. Sad već kao dobar materijal za kviz zvuči pitanje kada je i kome zabio zadnji put iz slobodnog udarca
Vidi originalni članak

Penal Cristiana Ronalda pa majstorija Paula Dybale. Juventus je uspješno prošao gostovanje kod Bologne (0-2) makar to opet nije bio nogomet kakav bi se očekivao od takvog skupa zvijezda u torinskoj svlačionici.

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano Ronaldo u svom muzeju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, tako je otprilike cijele sezone, pa se Maurizio Sarri neće previše uzbuđivati dok su bodovi na kontu. Još manje Ronaldo koji je 22. golom sezone nadmašio lanjski učinak i, onako usputno, postao najbolji portugalski strijelac u povijesti Serije A s 43 gola kojima je nadmašio Ruija Costu.

BOLOGNA-JUVENTUS 0-2 Juve opet pobjeđuje! Dybala i Ronaldo bolji od Mihajlovića

No, nekako se više od novog Ronaldovog postignuća pričalo o detalju koji mu je prethodio u 17. minuti. CR je namjestio loptu gotovo na lijevom rubu kaznenog prostora i poslao loptu možda i van cijelog stadiona.

Portugalac je opet izazvao podsmijehe zbog novog promašaja, a činjenica da u domaćem prvenstvu nije zabio gol iz slobodnog udarca gotovo tri godine više je nego opravdan razlog da jednostavno prepusti svoje mjesto nekom drugom, a što mnogi Juventusovi navijači dugo zazivaju. Tj. Pjaniću ili Dybali. 

TATU PRATI U STOPU Surogat majci platio 90 milijuna kuna za šutnju: Najstariji sin Cristiana Ronalda ima 10 godina

- Imamo dva dešnjaka koja izvode slobodne udarce, Ronalda i Pjanića. Ne određujem tko će pucati, ostavio sam igračima da se dogovore, kako se tko osjeća u tom trenutku - govorio je ranije Sarri.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

U međuvremenu Messi je "sprašio" 18 golova, a njegov najveći rival dva, ali za reprezentaciju. Još prošlog rujna Ronaldo je ovjenčan etiketom najgoreg izvođača u povijesti Serije A. I sad već kao dobar materijal za kviz zvuči pitanje kada je i kome zabio zadnji put iz slobodnog udarca na klupskoj razini.

U prosincu 2017. u dvoboju klupskog SP-a između Real Madrida i Gremija. Možda će vam zatrebati...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • komentator__Luka 23.06.2020.

    on je tamo najveća zvijezda pa zato sve on mora a nejde mu.................a neće prepustiti nekom drugom jer u svemu vidi priliku da zabije, pa makar pucao 100 puta da zabije jedan gol, rađe bude tako nego da drugome boljemu u slobodnjacima prepusti....preveliki ego i amen

  • 23.06.2020.

    Sa 36 skoro ne može više očekivati formu kao prije par godina, svake godine padaju mu brojke i to sve više zadnjih tri godine, vrijeme je da se umirovi i pusti mjesto mladima jer očito je da više nejde i noge ne slušaju

  • luđakneki 23.06.2020.

    Ko tuđom nogom😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare