To je to što me zanima!

Ronaldo je sve veći favorit za osvajanje Zlatne lopte 2013.

Zbog puno uplata na pobjedu Cristiana Ronalda, zvijezde Real Madrida, kladionice su srušile koeficijente. Barcelonin Lionel Messi ovaj je put ogroman autsajder...
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana tečaj na Portugalca bio je viši od dva, a danas je samo 1,50. Ronaldo je prije nekoliko dana potvrdio da će ipak doći na dodjelu u Zürich unatoč svađi sa Seppom Blatterom.

- Bila bi nepravda da Ronaldo ne osvoji Zlatnu loptu. Nema trenera ili igrača koji svoj glas ne bi dali Portugalcu. Svima je jasno da je ove godine bio bolji igrač od Lea Messija - istaknuo je Florentino Perez, predsjednik madridskog Reala.

Riječi struke osluškuju i mnogi kladitelji. Posljednjih dana kladionice su primile velik broj uplata na to da će Ronaldo prekinuti četverogodišnju dominaciju argentinskog čarobnjaka i da će nakon 2008. Portugalac ponovno držati Zlatnu loptu u svojim rukama.

Koeficijent na Lea Messija je 3,90, a nijedna kladionica ni europskog prvaka Francka Riberyja iz Bayerna ne vidi kao pobjednika - na njega je tečaj devet.

Ronaldo je u 2013. za Portugal i Real zabio 67 golova, a Argentinac je, nakon veličanstvene prošle godine, u kojoj je postigao gotovo 100 pogodaka, ove je, većinom zbog ozljeda, malo skromniji, s 45 golova.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • FCBarcelona_10 16.12.2013.

    Možete mi lupat minuse kolko hoćete ali to neće promjeniti moje mišljenje

  • blyde 15.12.2013.

    Jedini tko mu je ravni zadnjih par mjeseci jest Luis Suarez... čovjek je najefikasniji nogometaš ove sezone - sa 17 zabijenih golova i 5 asistenica u 11 utakmica. Definitivno je postao kandidat za prva 3 mjesta sljedeće godine u izboru za Zlatnu loptu, a naslov najboljeg igrača Europe mu je mislim već sad nadohvat ruke.

  • SWEET CHILD 15.12.2013.

    Frajer ju je zaslužio, dajte mu je i rješemo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare