To je to što me zanima!

Ronaldo: Mediji lažu! Zapisao sam si 100 vijesti, točno je pet

Odgovor s njegovog službenog Instagram profila stigao je samo nekoliko sati nakon što su pojedini engleski mediji objavili kako je Erik ten Haag odlučio pustiti Ronalda zbog mira u svlačionici
Vidi originalni članak

Ljetni prijelazni rok donio nam je još jednu sagu o budućnosti Cristiana Ronalda. Manchester United prošle nije uspio osigurati nastup u Ligi prvaka pa je Portugalac 'podvio rep' i svim silama pokušava isforsirati odlazak s Old Trafforda. Ili ne?

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

IGRA SE S EMOCIJAMA Elon Musk: Kupit ću Manchester United... Ma, samo se šalim

"Svi će znati istinu kad dam intervju za nekoliko tjedana. Mediji govore neistine. Imam bilježnicu i u zadnjih mjeseci od 100 vijesti koje sam zapisao samo je pet bilo točnih. Zamislite kako stvari stoje", odgovorio je Ronaldo na komentar navijača na Instagramu.

Odgovor s njegovog službenog Instagram profila stigao je samo nekoliko sati nakon što su pojedini engleski mediji objavili kako je Erik ten Haag odlučio pustiti Ronalda zbog mira u svlačionici.

TRAŽE SE RJEŠENJA Što može Ten Hag? Ronaldo ide po svome, a momčad ne postoji

Podsjetimo, najbolji strijelac u povijesti propustio je klupske pripreme iz "obiteljskih razloga". U prvom kolu Premiershipa protiv Brightona ušao je s klupe, dok je u sramotnom porazu od Brentforda (4-0) odigrao svih 90 minuta.

Njegov agent Jorge Mendes nudio ga je Bayernu, Atletico Madridu pa i Chelseaju, no svi su redom odbijali pa je pitanje želi li ga uopće itko. Kao jedna od opcija spominje se Sporting Lisabon, mjesto gdje je Ronaldo i započeo veliku karijeru. Kako god, čeka nas sapunica do kraja prijelaznog roka. Kao i prošle godine. 

NIŠTA OD SLOBODNOG DANA Dečki, 'ajmo trčećim: Ten Hag kaznio Ronalda i društvo za veliku blamažu u Brentfordu

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Vlad 17.08.2022.

    Evo Ronalda uskoro u Hajduku. Klima mu odgovara a oni su navikli na poraze :-)

  • PLAVOOKO_1 17.08.2022.

    Vidim sve sami obožavatelji.....Pa kako je prostro tako će i leći....Napuhano, sebično , razmaženo i bahato...

  • ioiooik 17.08.2022.

    Aha, sad je tako. A dok su ti isti novinari izmisljali tvoje lazne humanitarne donacije onda si sutio dok su drugi morali demantovati za tebe jer ti si to ocigledno citao, a nisi htio sam demantovati. Ukucajte samo na guglu: -Ronaldo nije prodao zlatnu kopacku -Ronaldo nije donirao milione za Nepal -Ronaldo nije pretvorio svoje hotele u bolnice. I ko zna koliko ima jos takvih stvari za njega...

Komentiraj...
Vidi sve komentare