Sport

Komentari 48

Nova sezona, novi trener, novo sramoćenje: Brentford utrpao Unitedu četiri gola u 25 minuta!

Nova sezona, novi trener, novo sramoćenje: Brentford utrpao Unitedu četiri gola u 25 minuta!

Dasilva je doveo domaće u prednost već u 10. minuti, u 18. je povećao Jensen, nakon čega su Mee u 30., i Mbeumo u 35. minuti 'zakucali posljednji čavao u lijes' Manchester Uniteda

Promijenili trenera - jesu. Doveli pojačanja - nisu! Štoviše, ostavili su u momčadi nezadovoljnu zvijezdu koja krupnim koracima gubi korak s modernim nogometom. Sezona za Manchester United, u najmanju ruku, nije dobro započela.

Nakon poraza domaćeg poraza od Brightona na otvaranju Premiershipa, 'crveni vragovi' doživjeli su novi. I to prilično uvjerljiv. Od momčadi iz nominalno donjeg dijela tablice.

Brentford i Manchester United odigrali su posljednju utakmicu subotnjeg dijela programa Premiershipa, a već nakon prvih 45 minuta na semaforu je stajalo 4-0. U korist Brentforda, da ne bi bilo zabune.

Dasilva je doveo domaće u prednost već u 10. minuti, u 18. je povećao Jensen, nakon čega su Mee u 30., i Mbeumo u 35. minuti 'zakucali posljednji čavao u lijes' Manchester Uniteda.

Danac Christian Eriksen možda je već sad požalio što je svlačionicu Brentforda zamijenio onom na Old Traffordu, nakon ove utakmice čelnici Manchester Uniteda možda još jednom promisle hoće li pustiti Cristiana Ronalda...

Najčitaniji članci