To je to što me zanima!

Ronaldo: Messi mi nije rival, ja uvijek mislim da sam najbolji...

Smatram da sam najbolji na svijetu u onome što radim. Čak i da to nije tako, ja u svojoj glavi uvijek mislim da sam najbolji, kaže napadač Reala, Cristiano Ronaldo
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo gostovao je na portugalskoj televiziji. Sezona je počela, a Ronaldo brani europski naslov s Realom. Portugalca su pitali o rivalstvu s napadačem Barcelone, Lionelom Messijem. Portugalac kaže kako rivalstva zapravo nema.

- Nema tu rivalstva. To su kreirali mediji. Mi se susrećemo profesionalno i naš odnos je sasvim normalan - rekao je Ronaldo i nastavio: 

- Ne možete zadovoljiti svakoga, to je normalno. Poštujem različita mišljenja, a moj život ne ovisi o tome tko što misli. Nema tu tko je bolji, a tko lošiji. Ja radim sve da bi moj klub uspio, Messi također - dodaje Portugalac. 

Ako ste mislili da je to to od Ronalda, prevarili biste se. 

Za kraj je dodao nešto u svom stilu.

- Smatram da sam najbolji na svijetu u onome što radim. Čak i da to nije tako, u svojoj glavi uvijek mislim da sam najbolji - kazao je Ronaldo, koji je prošle sezone vodio Real do Lige prvaka zabivši rekordnih 17 golova.

Tada je zaista bio najbolji. I to mu nitko ne može oduzeti.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • micek 23 31.08.2014.

    Ronaldo je najbolji

  • cybercro 29.08.2014.

    Ne kužite vi neke stvari ,svako ko misli da je najbolji u onome što radi i uživa u tome taj i uspije ,C.Ronaldo je jedan od mnogo primjera

  • dedek56 29.08.2014.

    ti bi se trebao javiti da čistiš kopačke velemajstoru mesiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare