To je to što me zanima!

Ronaldo ne razmišlja o novom ugovoru: Zanimaju me trofeji...

Ne razmišljam o novom ugovoru. Koncentriran sam isključivo na utakmice i želim osvojiti sve moguće trofeje s Realom, napisao je Cristiano Ronaldo na Facebooku
Vidi originalni članak

Zabio je dva gola Granadi i stao. Nije htio slaviti. Kasnije je objasnio kako je tužan i nesretan u klubu te da to nema nikakve veze s plaćom. Navodno se sukobio s nekim u svlačionici. 

Cristiano Ronaldo mogao bi otići iz Reala ako netko za njega plati 200 milijuna eura. Njegova odštetna klauzula je milijardu eura, ali ako je Ronaldo nezadovoljan, Real ga može pustiti ako netko ponudi jednu petinu tog iznosa.

- Ne razmišljam o novom ugovoru. Koncentriran sam samo na utakmice i želim osvojiti sve moguće trofeje s Realom - napisao je Ronaldo na Facebooku. Ugovor mu istječe 2015. godine.

Prilično je jasno da cifre koje se spominju mogu platiti jedino šeici. Manchester City i PSG već čekaju u redu. Sama izjava Ronalda kako ne razmišlja o novom ugovoru u Realu pokazuje kako bi Ronaldo vrlo lako mogao promijeniti sredinu...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mile7 13.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 4force 13.09.2012.

    Rekao je da želi osvojiti trofeje s realom, pa otkuda ste onda vi izvukli da želi promijeniti sredinu??

  • IvoKatic_1 13.09.2012.

    SIINKO BUNCAS MANN CITY CE ISPRASITI REALA HAHAHA

Komentiraj...
Vidi sve komentare