To je to što me zanima!

Ronaldo ne zabija, ali se ludo zabavlja 'trolajući' reportere

Prije nedjeljnog susreta protiv Sassuoloa, trenuačno drugoplasiranog u Seriji A, Ronaldo je iskoristio trening za zafrkanciju s reporterima koji su s njega izvještavali. Izuzetno dobre volje, nije im propustio uletjeti u kadar
Vidi originalni članak

Ronaldo još ne zabija golove u Juventusu, ali barem nije klonuo duhom. U Italiji se ludo zabavlja, o čemu svjedoče i snimke s posljednjih treninga. Dok su novinari izvještavali s treninga o pripremama kluba za predstojeće susrete Lige prvaka, Ronaldo nije propustio priliku ubaciti se u kadar obojici. 

 

Dok je prvog oponašao i kreveljio mu se iza leđa, drugom je 'proletio' kroz kadar. Niti jedan od njih nije primijetio peterostrukog osvajača Zlatne lopte, koji pak nije propustio da se pojavi pred kamerama. 

Peter Crouch nedavno je otkrio kako je samodopadni Ronaldo, dok je igrao za Manchester United, znao stajati gol ispred ogledala i govoriti "Wow, kako sam lijep" prolazeći si rukama kroz kosu. Kad su mu suigrači spustili kako je Messi ipak bolji igrač od njega, imao je spreman odgovor. 

- Slegnuo bi ramenima i rekao: "Ah, da, ali Messi ne izgleda ovako..." - rekao je Crouch. 

S obzirom na to da je Cristiano dobre volje, možda i zabije svoj premijerni gol u Serie A u nedjeljnom susretu protiv Sassuola, koji je trenutačno drugi s dva boda manje od Juventusa. 

ZABAVA! KVIZ: Koji ste tenisač?

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Hristos se rodi 16.09.2018.

    Nije klonuo duhom???? Hahhaa covjek zaradjuje 100 milja eura godisnje ima brdo zdrave djece i uziva u zivotu

  • flori 14.09.2018.

    Tako se ne ponašaju niti 12godisnjaci!

  • Agramovac88 14.09.2018.

    Frajer ak zabije 10 golova u ligi ove sezone, ja mu spomenik dignem

Komentiraj...
Vidi sve komentare