To je to što me zanima!

'Ronaldo nije donirao novac za stradale u razornom potresu'

Informacije o donaciji Cristiana Ronalda su lažne, objavila je organizacija "Save the Children", ali se i zahvalila Portugalcu što koristi ime da bi ukazao na probleme...
Vidi originalni članak

Nepal je pogodio razoran potres u kojem je poginulo više od 7000 ljudi, a ranjeno je preko 19.000. U francuskim i engleskim medijima pojavila se vijest kako je Cristiano Ronaldo donirao sedam milijuna eura humanitarnoj organizaciji koja se brine o stradalima u razornom potresu u Nepalu. To Ronaldo nikad nije objavio.

Humanitarna organizacija "Save the Children demantirala je vijest o Ronaldovoj donaciji, ali se i zahvalila Portugalcu na tome što je pozvao ljude preko društvenih mreža kako bi sakupili novac za djecu i stradale u razornom potresu.

"Globalni ambasador organizacije "Save the Children", Cristiano Ronaldo, iskoristio je glas i globalnu popularnost kako bi ukazao na probleme najranjivije djece u svijetu, uključujući i one stradale u razornom potresu u Nepalu. No posljednje informacije o njegovoj donaciji su lažne", objavila je humanitarna organizacija na svojoj stranici.

Zahvalili su se Ronaldu što je nakon potresa u Nepalu iskoristio svoje ime i popularnost te preko društvenih mreža pozvao ljude da doniraju pomoć za djecu i siromašne obitelji u zemlji razrušenoj prirodnim katastrofama. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • stanimalo_1 16.05.2015.

    ma ako se moze znat za sve njegove sebicne ispadne onda se moze znat i za svaki njegovo dobro djelo i nek se pohvali time

  • ibracadabra09 14.05.2015.

    Baš je njemu do doniranja..upravo je izgubio zlatnu loptu.

  • bale123 14.05.2015.

    Dobro vi veliki poznavatelji svega na svijetu, aj napisite sta je demantirano jedino ovo sad, mozda nije donirao 7M € ali sigurno je donirao nesto i moli druge da doniraju i oni da bi se skupilo sto vise. I to sto on nema svoju udrugu kao Messi ne mora znacit da ne donira nista. Zasto nije demantirao ovo kazete? zasto bi demantirao, da on pocne demantirat sve sto kazu o njemu in ne bi imao vremena ni trenirat a kamo li nesto drugo, nije potvrdio ni kad je donirao, zasto bi morao da demantira ovo sad? Preporucujem da se ne bavite s Ronaldom jer izgleda da ne mozete podnosit kad on nesto dobro napravi ili kazu da je napravio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare