To je to što me zanima!

Ronaldo nikako da nauči: Opet je stao na prste kako bi bio viši

To je učinio po tko zna koji put u karijeri i premda se svaki put o tome razglaba i piše naveliko, čini se da Ronaldo ne planira promijeniti naviku. Ovoga puta nije sam. Pridružio mu se i Dalot
Vidi originalni članak

Portugalsku nogometnu reprezentaciju u utorak očekuje ogled osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Švicarske. Portugalci predvođeni Cristianom Ronaldom su svakako favoriti, no Švicarce ne treba otpisati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, bilo bi iznenađenje kada bi Portugal izgubio što smatraju i kladionice. Pa je koeficijent na pobjedu izabranike Fernanda Santosa 1,90 dok je na slavlje Švicaraca 4,50.

Protiv Južne Koreje su izgubili 2-1 u utakmici u kojoj se Cristiano Ronaldo i nije iskazao. Nije mu bio pripisan pa oduzet gol kao protiv Urugvaja i Santos ga je izvadio u 65. minuti. No, jedan detalj s početka utakmice ponovno je dospio u centar pažnje.

Kao što se može vidjeti na slici koju je Ronaldo objavio na Instagramu, portugalska zvijezda ponovno stoji na prstima prilikom inicijalnog fotografiranja reprezentacija.

To je učinio po tko zna koji put u karijeri i premda se svaki put o tome razglaba i piše naveliko, čini se da Ronaldo ne planira promijeniti naviku.

Ovoga puta nije sam. Reprezentativnom kolegi pridružio se i Diogo Dalot.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • ghdbt7 05.12.2022.

    Znači u zadnjoj liniji ih trojica stoje na prstima ali to nikom ništa..

  • bosanac1990 05.12.2022.

    mozda je morao prdnuti pa mu je ta pozicija bolja

  • 05.12.2022.

    Egoistična nula od čovjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare