To je to što me zanima!

Ronaldo: Realovac sam, ali Barca je među najboljima ikad

Sve što oni rade čini se tako jednostavno. Svaki igrač na svakom dijelu terenu u svakom trenutku zna što raditi, rekao je legendarni Ronaldo, onaj pravi, brazilski
Vidi originalni članak

Nosio je dres i Barcelone i madridskog Reala, ali njegovo srce kuca za kraljevski klub. Ipak, Brazilcu Ronaldu, koliko god bilo teško priznati, preko usana se prevalilo:

- Boli što to moram reći, jer sam veliki realovac, ali Barcelona ima jednu od najboljih momčadi svih vremena! Na strani sam Reala i obožavam kako igraju, ali Barcelonu se ne može ignorirati. Fantastični su! - rekao je legendarni napadač za Fifa.com.

Tvrdi kako možda nisu najspektakularnija momčad, ali...

- Sve što oni rade čini se tako jednostavno. Svaki igrač na svakom dijelu terena u svakom trenutku zna što je njegova zadaća. Guardiola je napravio odličan posao. Teško da sam vidio bolju momčad u 35 godina koliko sam na ovome svijetu - istaknuo je Il Fenomeno.

Ronaldo je u dresu Barcelone igrao 1996./97., a na Santiago Bernabeuu je proveo pet godina.

- S velikom ljubavlju sjećam se vremena provedenog u Madridu. Bilo je to najbolje razdoblje u mojoj karijeri - završio je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • paparazzi 2 18.04.2012.

    di ga baš stave u milanovm dresu ...

  • Scorpio25 17.04.2012.

    Čovjek je samo rekao istinu...igračina bio igračina i ostao..ali ovakvu barcelonu teško je dobiti u dvije utakmice..ja neznam zašto se stalno tu prepirate koji je bolji klub..svatko navija za klub koji mu odgovara i bok.. :D

  • user_86717 17.04.2012.

    najbolji napadač svih vremena IL FENOMENO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare