To je to što me zanima!

Ronaldo: Romario je ku*vin sin, tjerao nas je da čistimo kopačke

Njih dvojica su mi bili inspiracija, ali je Romario bio ku**** sin jer je nas mlađe igrače tjerao da mu čistimo kopačke ili donosimo kavu, prisjetio se Ronaldo početaka nogometne karijere
Vidi originalni članak

Legendarni brazilski napadač Ronaldo Nazario da Lima (45) obilježio je nogomet na kraju prošlog i početkom ovog stoljeća, a igrao je za PSV, Barcelonu, Inter, Milan i Real Madrid. Brojni ga i danas smatraju najboljim na svijetu, a s reprezentacijom Brazila dva puta je osvajao Svjetsko prvenstvo. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ronaldo je na SP-u 1994. u SAD-u imao tek 18 godina, a njegov početak nogometne karijere nije bio nimalo lak. Njegovi suigrači, Romario i Bebeto tada su imali prednost u početnoj postavi. 

- Njih dvojica su mi bili inspiracija, ali je Romario bio ku**** sin jer je nas mlađe igrače tjerao da mu čistimo kopačke ili donosimo kavu - izjavio je Ronaldo.

Brazilski nogometaš kasnije je postao ozbiljna konkurencija, a Romario je u nadolazećoj svjetskoj zvijezdi vidio prijetnju. 

- Uoči jednog treninga koji je prethodio dvoboju Copa Amerike prišao mi je i rekao da se pripremim da idemo u izlazak. Poručio mi je da je uzeo ljestve kako bi preskočili hotelski zid te da nas ispred hotela čeka taksi. U hotel smo se vratili u pet ujutro i sljedećeg dana sam bio preumoran na treningu. Shvatio sam da je Romario to uradio namjerno kako bi zauzeo moje mesto u prvih 11 - ispričao je Ronaldo, koji je za najboljeg igrača svijeta proglašen i 1997. i 2002.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • petar8 02.02.2022.

    Tata ove igre.

  • Palmanova 02.02.2022.

    plasticni Ronaldo ima srece sto zivi u ovom vremenu kad mu je sve sredjeno.tehnologija,uvjeti,tako moze kompenzirati svoj antitalenat.da je zivio u vrijeme Romaria nebi bio nesto jer kao antitalent ne bi imao uvjete kao sto su oni imali

  • nap 02.02.2022.

    Romario je bio igracina cak i bolji od ronalda

Komentiraj...
Vidi sve komentare