To je to što me zanima!

Ronaldo: San mi je zaigrati za Flamengo na Maracani

Nekadašnji najbolji igrač svijeta Ronaldo gotovo sigurno sljedeće godine neće igrati u Milanu, a to je potvrdio u razgovoru za emisiju "Mais Voce"
Vidi originalni članak

Ronaldo se trenutačno oporavlja od teške ozljede koljena, a posljednjih mjesec dana u središtu pozornosti je isključivo zbog skandala kojima je u glavnoj ulozi. Zbog sporog oporavka i nesportskog ponašanja u Milanellu više ne rečunaju na njega, a sam igrač je svjestan da mu neće biti lako vratiti se vrhunskom nogometu. Već pomalo razmišlja o završetku karijere, a čini se da će mu posljednja stanica biti Flamengo.
- Da bih igrao u velikom klubu kao što je Flamengo, moram to zaslužiti. Moram se vratiti u pravu formu i smršavjeti. Poslje ćemo vidjeti kako će se odvijati pregovori. No da bih igrao u Flamengu ili nekom europskom klubu, moram ponovno biti onaj Ronaldo od nekad. Sve ovisi o meni. Sada imam san koji moram ostvariti. A nikad nisam skrivao koliko volim Flamengo i Maracanu - rekao je Il Fenomeno.
Vodstvo brazilskog kluba otvoreno je za pregovore s Milanom te je vrlo izvjesno da će 31- godišnji Ronaldo od sljedeće sezone po drugi put igrati u Brazilu. Dosad je igrao samo u Cruzeiru, iz kojeg je 1994. prešao u PSV Eindhoven.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_20636 01.06.2008.

    Sad treba skinuti 10 ili 8 kg.I lijepo je to što želi opet igrati tako dobro.Ali i ako poćne igrati njemu će uvijek faliti brzine.

  • user_25829 19.05.2008.

    haha lik je predebeo

  • Leftybaby 14.05.2008.

    sta je radio dok je bio mrsav :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare