To je to što me zanima!

Ronaldo se bunio na zamjenu, a izbornik ga ostavio na klupi u osmini finala: To je sad gotovo

Odlučujem i tko će biti kapetan kad dođemo na stadion tako da ne znaju tko će igrati. To sam uvijek radio i to ću uvijek raditi, objasnio je izbornik Portugala svoje odluke
Vidi originalni članak

Stigle su postave za utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva na utakmici između Portugala i Švicarske, a ono što 'bode' u oči je da Cristiano Ronaldo (37) kreće - s klupe! Dosad je bio nezamjenjiv u Portugalu, ali Fernando Santos je ili odlučio stati na kraj velikom egu ili ima drugačije taktičke zamisli.

Podsjetimo, nakon što je Santos izvadio Ronalda u 65. minuti zadnje utakmice grupne faze koju su izgubili od Južne Koreje (2-1), a to veliki Portugalac nije dobro primio. Odmahnuo je rukom i pokazao nezadovoljstvo izmjenom. A primijetio je to i izbornik.

POGLEDAJTE VIDEO: Izbornik Dalić o Brazilu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vidio sam fotografije, da. To mi se nikako nije svidjelo. Stvarno nije - započeo je Santos pa nastavio:

- To je sad gotovo, tu stajemo, moramo razmišljati o utakmici i prebaciti fokus na osminu finala.

Pisalo se u stranim medijima da Ronaldo nije dovoljno spreman za krenuti u utakmicu osmine finala, a to je, poznavajući njegovu karijeru, skoro nemoguće. Možda su tu neke dublje stvari u pitanju, tko zna.

PORTUGAL - ŠVICARSKA 6-1 Prvi set je pripao Portugalcima: Ronaldo i društvo zabili šesticu Švicarcima, sad ih čeka Maroko

Progovorio je Santos o tome kako igrači ne znaju tko će igrati sve dok ne dođu u svlačionicu. 

- Odlučujem i tko će biti kapetan kad dođemo na stadion tako da ne znaju tko će igrati. To sam uvijek radio i to ću uvijek raditi - rekao je.

Ronaldo se pokušao opravdati i rekao da je to sve odbrusio igraču Južne Koreje koji ga je tjerao s terena kod zamjene jer 'nema autoritet' za to. 

- Ne, nije bilo nesuglasica sa izbornikom - rekao je tad.

A ipak je, nakon svega, završio na klupi. No, i dalje je u lovu na rekorde, a možda će mu biti prijeko potreban ako utakmica ode 'u duboke vode'.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • jerry6892 06.12.2022.

    ronaldo nogometno propao al on i dalje misli da je bolji od svih, srica za njih pa imaju izbornika koji je autoritet pa ce mu bez problema rec di mu je misto

  • ntnk 24sata 06.12.2022.

    Nije mi jasno sto mu to sve treba u smiraju karijere. Daj budi kao Messi jbte suti i buni se doma zeni. Tko si ti da mislis da si iznad trenera/izbornika i kluba/reprezentacije

  • VELIKI GMAZ 06.12.2022.

    . I ovaj Ronaldo je dosadio više da svojim miljardama

Komentiraj...
Vidi sve komentare