To je to što me zanima!

'Ronaldo se mjesecima vuče po terenu, sustigle su ga godine...'

Juventusov napadač s kraja '90-ih, Nicola Amoruso, pošteno je 'opleo' po portugalskoj mega-zvijezdi. Cristianu se vide godine, još može biti sjajan, ali više ne može stalno igrati, kaže Amoruso
Vidi originalni članak

Kao nogometaš nije imao 'ni 1 posto' klase koju preko desetljeće i pol demonstrira Cristiano Ronaldo (34), ali Nicola Amoruso (45) igrao je za Juventus šest godina i to sa velemajstorima kao što su bili Del Piero, Zidane i Bokšić pa rado javno ističe svoje stavove.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Amoruso je krajem '90-ih i u prve dvije godine novog tisućljeća odigrao 53 utakmice za Juventus, kao napadač dao jako malo golova (tek 9), ali: ima savjet za Cristiana.

- Uvjeren sam da Ronaldo još može biti sjajan, da može zabijati i raditi razliku na terenu samo... Tek kad shvati da su ga stigle godine u kojima se mora daleko više odmarati tj. češće prepuštati svoje mjesto mlađima. Pa čovjek se već mjesecima samo vuče po travnjacima! - misli Amoruso.

- Cristiano mora biti ponizniji i realniji u procjeni vlastitih sposobnosti. Onda će Sarriju biti lakše trenirati ga i voditi kao nogometaša. Uostalom, Juventus ima odlične napadače kao što su Higuain (31) i Dybala (26). Ronaldo ne može stalno igrati i zbog drugih vrhunskih napadača u klubu, a i zato što su ga, jednostavno, 'stisle godine' - zaključio je Nicola Amoruso.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 48

  • mestar 05.12.2019.

    Godine cine svoje svakome pa i njemu.Ne samo brzina i izdezljivost nijsu isti nego i motivacija.

  • wooly 04.12.2019.

    Boli ga kita ,ima love vise neg Bandic mloze lagano u mirovinu.

  • geko-00- 04.12.2019.

    Talijanski su liječnici ostali u šoku nakon što je Cristiano Ronaldo (33) odradio liječničke preglede uoči potpisa ugovora s Juventusom. Otkrili su kako je CR7, barem što se fizičkog stanja tiče, barem deset godina mlađi! Njegove predispozicije i trenutno tjelesno stanje je praktički - savršeno! Koja laž.

Komentiraj...
Vidi sve komentare