To je to što me zanima!

Ronaldo: Tko bi rekao da će Hrvatska dobiti Nijemce

Počela su se događati prva iznenađenja, a bit će ih još kako turnir bude odmicao, rekao je sjajni superstar portugalske reprezentacije
Vidi originalni članak

Ronaldo i Real Madrid pregovaraju već dva mjeseca, a već odavno je sve i dogovoreno. To zna i Sir Alex Ferguson, svjestan je da su pregovori prešli točku povratka, piše englski Guardian o, kako tvrde, sigurno prelasku Cristiana Ronalda u Primeru. No portugalski virtuoz u ovom trenutku ima važniju brigu - kako se popeti na krov Europe! Najteži dio posla tek slijedi.
- Četvrtfinalna utakmica će sigurno biti vrlo teška. Kako turnir ide dalje, teške utakmice su neizbježne. Počela su se događati i neka iznenađenja, a toga bi moglo biti sve više - rekao je vjerojatno najbolji nogometaš svijeta, pa odmah i rekao na koje to iznenađenje konkretno misli.
- Većina ljubitelja nogometa mislila je da će Njemačka biti prva u skupini B. Ali izgubili su od Hrvatske i to se može smatrati iznenađenjem - kaže Ronaldo.
Upravo će Njemačka vjerojatno biti protivnik Portugala u prvoj utakmici nokaut faze. No Ronaldu nije posebno važno kako će se zvati protivnik. Ima cilj i od njega ne odstupa.
- Žao mi je što izbornik Scolari odlazi. S njim je doista sjajno raditi i svima će nam nedostajati. Želimo napraviti veliki rezultat na ovom Euru i posvetiti ga našem izborniku - završio je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • messisa 15.06.2008.

    ej ti laki, čisto prijateljski - ne kaže se \"če\" nego \"će\", niti se kaže \"smeče\" nego \"smeće\", a i \"po mesti\" nije odvojeno nego zajedno, znači \"pomesti\"... a Ronaldno je vjerojatno najiritnatniji nogometaš svih vremena... ne kao što njegovi fanovi tvrde \"zato jer je najbolji\", jer niti jedan \"najbolji\" nije bio toliko omražen kao Ronaldo... Nadam se da će otići u Real, jer to i jeste najbolje mjesto za takve kao što je on... super će se slagat s Ramosom, Gutijem, Gagom i ostalim \"superstarovima\"... još nek im se i Beckham vrati... odlično, jedva čekam početak Primere...

  • ja sam laki 15.06.2008.

    čuda se ne događaju hrvati če portugal po mest kao smeče

  • user_24105 15.06.2008.

    ronaldo ide u real zbog para, a tamo će se upropastit jer su to sve \'\'manekeni\'\'.

Komentiraj...
Vidi sve komentare