To je to što me zanima!

Veliko srce Ronalda za djecu u Siriji: 'Heroji, ne gubite nadu...'

Ne gubite nadu, svijet je uz vas. Stalo nam je do vas, ja sam tu za vas, poručio je Cristiano Ronaldo djeci u Siriji i u tu ratom razorenu zemlju poslao velikodušnu donaciju u hrani, odjeći i medicinskim potrepštinama
Vidi originalni članak

Ovo je za djecu iz Sirije. Znamo da jako patite, ja sam slavni igrač, ali vi ste pravi heroji, poručio je Cristiano Ronaldo na društvenim mrežama djeci u Siriji.

U ratom razrušenoj državi potpunu kontrolu nakon punih pet godina borbe s pobunjenicima preuzela je sirijska vojska, no najveće žrtve beskrupuloznog rata upravo su nevina djeca i civili. 

- Ne gubite nadu, svijet je uz vas. Stalo nam je do vas, ja sam tu za vas - dodao je Ronaldo u video poruci namijenjenoj nesretnoj djeci Sirije.

A da nije samo jak na riječima odavno se zna. Portugalac iz godine u godinu nesebično daje dio svog vremena i bogatstva za najpotrebitije pa ne treba čuditi da je tako bilo i ovoga puta. Iz organizacije Save the Children potvrdili su da je Cristiano svojom donacijom hrane, odjeće i medicinskih potrepština pomogao u organizaciji pomoći u Alepu.

- Njegova velikodušna donacija pomoći će djeci u Alepu i cijeloj Siriji jer ti mladi ljudi prolazili su kroz nešto što niti jedno dijete ne bi smjelo proći u svom životu - rekao je direktor spomenute organizacije Nick Finney te dodao koliko im Ronaldova donacija znači:

- Neopisivo smo mu zahvalni na ovoj spasonosnoj donaciji. Ne samo da je jedan od najpoznatijih sportaša na svijetu, Ronaldo je i svjetionik nade za milijune dječaka i djevojčica diljem svijeta. A nada je upravo ono što djeci u Siriji u ovom trenutku treba više no ikad.

Sviđao vam se ili ne na terenu, navijali ili ne za njegove Real i Portugal, ne možete pobjeći od činjenice da je Cristiano Ronaldo čovjek velikog srca, čovjek koji svakodnevno pokazuje da misli i suosjeća s onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • nokia010 24.12.2016.

    Ronaldo kralj! Pomogao je svima kada je bilo potrebno.

  • Boki8 24.12.2016.

    Sve ok kao osoba sigurno je osjecajan i to je pokazao ali to kako je kupio svoje dijete nemogu nikako da shvstim i mozda ga to i tjera da bude tako osjecajan posebno prema djeci. A inace zasto nebi donirao kad jednom placom moze da prehrani jednu citavu drzavu godinu dana unaprijed. Ja bi im svima uveo specialni porez za bas takve stvari pa i oni koji nece da doniraju morali bi. Jer svi oni zive i uzivaju od naroda koji ih gleda i novca koji na jednu stranu je negdje zavrnut od politisera i mafije koji varaju i kradu da bi mogli placati place ovakvima kao on.

  • Joker123 24.12.2016.

    Cristiano Ronaldo je broj jedan ka sportas i ka covik, svaka ti cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare