To je to što me zanima!

Ronaldu baš ne ide: Protiv Luksemburga se nije proslavio

Nakon što je sudac poništio gol Cristianu Ronaldu u zadnjim minutama susreta protiv Srbije, Portugalac nije imao sreće ni protiv Luksemburga. Promašio je čisti zicer i na kraju zabio iz zaleđa
Vidi originalni članak

U trećem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru, nogometna reprezentacija Portugala na gostovanju kod Luksemburga slavila je rezultatom 3-1. 

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano Ronaldo u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaćini su pružili sjajan otpor, te su u 30. minuti senzacionalno poveli golom Rodriguesa za 1-0. Imali su vodstvo do kraja poluvremena kada je pak Portugalce spasio Diego Jota u posljednjim trenucima prvog dijela. I bilo je jasno da će Luksemburg pasti.

Iako je u 50. minuti Cristiano Ronaldo iskoristio dobar ubačaj Cancela s desne strane i zabio za 2-1, u drugom dijelu utakmice imao je nekoliko dobrih prilika koje nije iskoristio. 

U 77. minuti susreta, obrana Luksemburga kao da nije vidjela da se iza njihovih leđa nalazi Ronaldo koji je mirno čekao njihovu pogrešku. Martins je primio loptu i htio ju je vratiti suigraču ili golmanu, ali pogriješio je i direktno dodao Ronaldu kao da je Portugalac jedan od njihovih.

Cristiano je imao čistu situaciju, te se našao jedan na jedan s golmanom Anthonyjem Morisom, ali srećom za domaćine, Portugalac nije zabio. Golman je branio prvi Ronaldov udarac nakon čega mu se lopta vratila u noge. Zatim je uputio još jedan udarac, ali bezuspješno. 

Nakon toga uslijedila je nova prijetnja Portugalaca, ali ni tada Ronaldo nije imao sreće. Silva se sjurio prema naprijed i proigrao Ronalda koji s lijevog boka posprema loptu u mrežu, ali sudac je svirao zaleđe.  

Portugalci su se na kraju spasili blamaže, te je deset minuta prije kraja utakmice za konačnih 3-1 zabio Palhinha.

Video pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nogofil 31.03.2021.

    Ma šta vi pišete. Kako mu ne ide? Pa čovjek je dao gol Luksemburgu. Oprostite to nije mala stvar! Biće to još jedan argument da mu se dodijeli Zlatna lopta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare