To je to što me zanima!

Ronda protiv Arianny: Borci bi morali biti bolje plaćeni od njih

UFC prvakinji Rondi Rousey smetaju odlične plaće ring djevojaka u UFC-u pa se tako već neko vrijeme prepucava s najpoznatijom ring djevojkom Arianny Celeste
Vidi originalni članak

Ne znam jesu li ring djevojke previše plaćene ili su borci preslabo plaćeni, no mislim da to nije pošteno. Borci moraju biti bolje plaćeni od njih, rekla je Ronda Rousey (28), a prenosi MMA Fighting.

Nije poznato koliko točno zarađuju ring djevojke poput lijepe Arianny Celeste, no UFC prvakinja nije prva koja je progovorila o nepoštenoj raspodjeli novca u ringu/kavezu.

- Pogledajte samo što one rade u ringu, a što borci rade - rekla je Rousey prilikom najave UFC-a 184 te dodala da je ona zadovoljna svojom plaćom u UFC-u, no ne i raspodjelom novca.

PA/Pixsell

Ovo nije prvi put da se Ronda sukobila s ring djevojkama. Još prije prepucavala se s Arianny.

- Ne sviđa mi se kako se ponaša, nije dobar uzor za žene - rekla je tada Celeste na što je prilično žestoko odgovorila Rousey:

- Njen posao svodi se na nošenje grudnjaka i držanje kartice s brojem u zraku. Ne mogu dočekati da je vidim na idućoj svojoj borbi - prenosi izjavu Fightsite.hr, a vi u galeriji sami procijenite za koga navijate u ovoj 'borbi'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • El Tractor 22.02.2015.

    Ronda rules!

  • wcares 20.02.2015.

    Ronda Rousey, Paige Van Zant i Miesha Tate bolje izgledaju od svih ring djevojaka.

  • strmi007 20.02.2015.

    jer u sportovima već nisu svi dovoljno plaćeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare