To je to što me zanima!

Rooney i Gerrard ostavili Englesku na maksimumu

Na gostovanju u Minsku Capellova momčad pobijedila je Bjelorusiju 3-1 i zadržala stopostotan učinak. Nakon 4 kola bježe nam pet bodova
Vidi originalni članak

Simpatičan mali stadion u Minsku navijači Bjelorusije ispunili su do posljednjeg mjesta. Očekivano, ipak je stigla velika Engleska. A s Englezima su stigli i njihovi navijači, koji se na Otok vraćaju sretni i zadovoljni. Njihova je momčad pobijedila 3-1 na gostovanju za koje su mnogi govorili da bi im moglo biti problematično. No tako nisu mislili i igrači, prije svih Wayne Rooney i Steven Gerrard.
Kapetan Liverpoola u 11. je minuti još jednom podsjetio zbog čega mu se divi nogometni svijet. Silovitim udarcem, iz koraka s oko 25 metara, zabio je za 1-0 i najavio pobjedu Engleske. No nakon gola terenom je zagospodarila Bjelorusija. Bolju igru okrunili su u 28. minuti, kada je na nabacivanje Staševiča glavom loptu iza leđa Davida Jamesa poslao Pavel Sitko.
Do kraja poluvremena još je dobro glavom pucao Heskey, a onda je uslijedilo poluvrijeme engleske dominacije. Već u 51. minuti Heskey je lijepo dodao s lijeve strane, a loptu je u mrežu skrenuo Wayne Rooney. No to nije bilo ništa u usporedbi s onim što je napadač Manchester Uniteda napravio u 74. minuti. Dodao mu je Gerrard, a Rooney je u šesnaestercu fenomenalnim driblingom izbacio čuvara i pogodio i drugi put. Za četvrtu pobjedu Engleske u prve četiri utakmice kvalifikacija.
- To je vrhunska ekipa, a s Capellom su dobili samopouzdanje. Ovom pobjedom i definitivno postaju apsolutni favoriti za prvo mjesto - komentirao je pobjedu Engleza Slaven Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MARADONA 15.10.2008.

    ENGLEZI ma badava vam capello na klupi i dalje ste bijedni jadni i glupi

  • BBBoXer 15.10.2008.

    jebiga ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare