To je to što me zanima!

Rooney: Iskustvo je naš veliki adut protiv Manchester Cityja

Mi iz Manchester Uniteda stvarno iza sebe imamo mnogo bitnih utakmica. Znamo što moramo napraviti i kako najbolje reagirati, rekao je napadač Uniteda Rooney...
Vidi originalni članak

Vrlo vjerojatno će se do samog kraja voditi velika borba za prvaka engleskog Premiershipa. Od samog starta sezone na vrhu se nalaze dva mančesterska kluba - City i United. Trenutačno City ima dva boda viška (63-61), no jasno je da i jedan i drugi klub mogu mnogo toga još dobiti i izgubiti u preostalom dijelu prvenstva.

- Vidim po sebi da se mnogo toga promijenilo od prije tri,četiri godine. Sad sam daleko iskusniji, ali i cijela momčad Uniteda je daleko iskusnija. Mislim da bi to moglo biti ključno i to je naš veliki plus u odnosu na City - rekao je Wayne Rooney, jedan od najjačih aduta trenera Uniteda Alexa Fergusona.

Zbog jake upale grla Rooney nije igrao u srijedu prijateljsku utakmicu protiv Nizozemske, no bit će spreman za važno gostovanje tijekom vikenda kada United dolazi Tottenhamu na White Hart Lane.

- Mi iz Uniteda stvarno iza sebe imamo mnogo bitnih utakmica. Znamo što moramo napraviti i kako najbolje reagirati - završio je nogometaš koji je s tim klubom proslavio četiri naslova prvaka Premiershipa.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Lord_Blackadder 02.03.2012.

    ..nadam se da će iskoristiti to iskustvo i protiv Pijetlova....

  • Regenis23 02.03.2012.

    jel on to prica za premiership ili europa ligu

  • sebastijan91 02.03.2012.

    Vi niste svijesni koliko težak raspored ima City do kraja (Swansea u gostima, 3 dana nakon gostovanja kod Sportinga, Chelsea doma, pa gostovanje na Britanniji kod Stokea, Emirates, United doma i gostovanje kod Newcastlea). Ako United ostane na -2 nakon ovog kola, sigurno je prvak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare