To je to što me zanima!

Rooney: Moyesovi treninzi su jači nego sir Alexovi, sjajan je

"Još iz Evertona se sjećam da su njegovi treninzi intenzivniji, no to mi pomaže, osjećam se dobro. Moyes je odličan trener i u potpunosti je zaslužio ovaj posao"
Vidi originalni članak

Nakon početnog neslaganja, između Waynea Rooneyja i trenera Davida Moyesa konačno je uspostavljen korektan odnos. Podsjetimo, zvijezda Uniteda silno je htjela napustiti klub nakon odlaska Alexa Fergusona, no kako je njegov status ostao gotovo nepromijenjen dolaskom novog trenera, Rooney ga je čak počeo i komplimentirati.

- Kod Moyesa je trening drugačiji. Još iz Evertona se sjećam da su njegovi treninzi intenzivniji, no to mi pomaže, osjećam se dobro i drago mi je da igram. Moyes je odličan trener i u potpunosti je zaslužio ovaj posao nakon onoga što je napravio u Evertonu - rekao je Rooney.

Očito ga je prošla bojazan da će izgubiti mjesto u momčadi te je prihvatio početne kritike trenera da on mora biti u službi momčadi, a ne obrnuto...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Redneckton 20.09.2013.

    Stroj od igraca, igra kao lud sve ove godine.

  • NIKE 20.09.2013.

    Ali suludo je grijati klupu,pa u najboljim je godinama i može igrati strašno puno pozicija i jedan od najkompletnijih napadača svijeta.

  • Mr_Karantena 20.09.2013.

    uvuci se u guzu sad kad te nisu pustili da odeš

Komentiraj...
Vidi sve komentare