To je to što me zanima!

Rooney zaratio sa suigračima i Moyesom: Odoh ja u Chelsea...

Nezadovoljan statusom i inzistiranjem na odlasku, Wayne Rooney naljutio je menadžera Davida Moyesa koji ga danas nije uvrstio u sastav protiv Wigana
Vidi originalni članak

Nemamo vremensko ograničenje. Želimo Rooneya (28) i potrudit ćemo se da dođe, rekao je Jose Mourinho.

Chelseajev trener, čini se, neće još dugo čekati. Engleski napadač sam se pohvalio suigračima u Manchester Unitedu da uskoro odlazi kod Mourinha u Chelsea.

Prvu ponudu od 30 milijuna eura “crveni vragovi” su odbili, druga, veća od 40 milijuna eura, još je “na stolu”.

- Poslali smo svoju ponudu, sad je sve na Unitedu. Želimo samo njega, ni jedan drugi igrač ne dolazi u obzir - rekao je menadžer londonskog kluba.

Nezadovoljan statusom i inzistiranjem na odlasku, naljutio je menadžera Davida Moyesa koji ga danas nije uvrstio u sastav protiv Wigana. Razlog je ozljeda, iako Rooney tvrdi da je mogao igrati.

Jedan od razloga silne želje za odlaskom su i narušeni odnosi u svlačionici. Starosjediocima Ferdinandu i Giggsu ne sviđa se Wayneovo ponašanje te se i s njima “zaratio”.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Lord_Blackadder 11.08.2013.

    ..ne znam gdje je Rooney to javno rekao; mogu mediji napisati da su se Krme i suigrači gađali strijelama i sjekirama, ja ništa ne vjerujem dok ne bude službeno...

  • Legenda17 11.08.2013.

    Kopačku u glavu prije odlaska

  • silaaa 11.08.2013.

    a srali ste po levyu sto neda modrica i branili ga sto je radio sranja , nije treniro... a ode serete po rooneyu. 40 milja je razumna cijena. pa bolje im ga prodati sada za 40mil€ nego za pola godine za 10milja manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare