To je to što me zanima!

Rossi je pun optimizma nakon Dinama: Želimo osvojiti naslov

Napadač Villarreala i strijelac u 3-0 pobjedi protiv Dinama Giuseppe Rossi uvjeren je da 'žuta podmornica' može otići do samog kraja u ovogodišnjoj Europskoj ligi
Vidi originalni članak

Ovo je strašno važna pobjeda, a i vrlo je važno da smo igrali doista lijepo. Napalili smo se na utakmicu jer smo po svaku cijenu htjeli već sinoć osigurati prolaz dalje, rekao je strijelac prvog gola Villarreala u sinoćnjoj 3-0 pobjedi nad Dinamom.

Villarreal je do petg kola Europske lige igrao promijenjivo i izgubio nekoliko ranije uračunatih bodova. Upravo zbog toga protiv Dinama su bili izrazito motivirani i odigrali vjerojatno najbolju europsku utakmicu ove sezone. 

- Želimo biti prvi u skupini pa moramo nastaviti naporno raditi i odigrati to posljednje kolo kako treba. Želimo osvojiti Europsku ligu, ali i igrati napadački atraktivno - priča bivši igrač Manchester Uniteda. U utakmici protiv Dinama na El Madrigalu bio je najbolji igrač domaćina, a Talijan je i jedan od najboljih u španjolskoj Primeri gdje je njegov Villarreal treći.

Iskusni kapetan 'žute podmornice' Marcos Senna počeo je utakmicu na klupi, a nakon susreta priznao je da je Dinamo bio bolji prvih 20-ak minuta te da je sve moglo završiti drugačije da su 'modri' zabili prvi gol.

- Nasreću Dinamo nije zabio jer dosita mi se činilo da će nam zabiti. No čim smo se posložili preuzeli smo kontrolu i odigrali veliku utakmicu. Ova momčad ima kvalitete da ode do kraja u Europskoj ligi, no moramo se puno truditi da to i postignemo - zaključio je Senna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kurčubić 03.12.2010.

    Daj daj molim te, da je Bećiraj pogodio za 1:0 ko zna kaj bi bilo. A to je isto kripil veći od Sivonjića.

  • Veritas Aqueritas 03.12.2010.

    To su oni govorili i prije dinama....

Komentiraj...
Vidi sve komentare