To je to što me zanima!

Rossi se ispričao, ali navijačica ga tuži: Namjerno me udario!

Htjela sam prihvatiti ispriku, ali kad sam vidjela snimku odlučila sam ga tužiti. Vidjela sam da me namjerno odgurnuo. Takve stvari neću tolerirati, rekla je navijačica koju je Rossi udario
Vidi originalni članak

Valentino Rossi izazvao je incident nakon treninga uoči Velike nagrade Valencije. Sedmerostruki Moto GP prvak sramotno je udario navijačicu koja se htjela fotografirati pomoću selfie štapa i stala mu je na put dok se on vozio na skuteru.

- Ispričavam se gospođi i nadam se da je sve u redu s njom. Uvijek se fotografiram s navijačima, ali ponekad je zbog njih u dijelu gdje su vozači gotovo nemoguće proći. Super je što nas obožavaju, ali kad sam na motoru zbog njihovog entuzijazma mogu pasti što mi se već dogodilo - rekao je Rossi, čiji je potez naišao na zgražanje.

VIDEO INCIDENTA

Htjela sam mu oprostiti, ali...

Vozio je Talijan jedva nešto više od brzine hoda i mogao se bez problema zaustaviti, no on je gospođu odlučio - udariti. Čini se da navijačica nije prihvatila ispriku.

- Htjela sam, ali kad sam vidjela snimku odlučila sam ga tužiti. Vidjela sam da me namjerno odgurnuo. Takve stvari neću tolerirati - rekla je Ana Cabanillas.

Rossi je u Valenciji završio četvrti, a naslov je ove godine još ranije osigurao Marc Marquez, s kojim je Rossi imao okršaj prošle godine u Maleziji. Talijan je namjerno tražio kontakt i srušio je Španjolca nakon čega je dobio kaznu kretanja s posljednje pozicije u zadnjoj utrci sezone te je izgubio titulu.

ZBOG OVOG JE IZGUBIO TITULU LANI

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 20.11.2016.

    Nije ju vidio,pa vidi se da bježi od pomahnitalih ljudi i da ju je udario nenadano i malo se scimo,a Marquez je sam tražio kontakt a ne Rossi!

  • dobro jutro 16.11.2016.

    Tuzit ga ne moze jer nije smjela niti biti na tom mjestu,znaci iako se mogao zaustaviti jednostavno im pukne film,pa njih trgaju za jedan selfi i tako konstantno

  • drogec 15.11.2016.

    Kam se gura debela ne kuzim slikaj se za banderu

Komentiraj...
Vidi sve komentare