To je to što me zanima!

Rosso & Ibričić: Spremni smo boriti se za 1. mjesto

Dan nakon što su predstavili Buljata i Jerteca, Hajduk je u srijedu predstavio svoja najnovija pojačanja, Giovannija Rossu i Senijada Ibričića
Vidi originalni članak

I dok se Senijad Ibričić znojio i uglavnom šutio pred brojnim kamerama i objektivima, iskusniji Giovanni Rosso bio je dobro raspoložen i razgovorljiv.
- Imam najveći mogući motiv, dokazati se pred svojim gradom, svojom publikom, prijateljima, ćaćom i materom. Vratio sam se završiti karijeru u klubu u kojem sam bio kao junior i čiji dres sam sanjao - rekao je Rosso i dodao kako se nakon 12 sezona u Izraelu na Poljud ne vraća kao velika zvijezda.
- Ne dolazim kao lider, kapetan, jer klub, kao i brod, može imati samo jednoga kapetana. Tu sam da pomognem koliko mogu. Hajduk je sa mnom ili bez mene najveći klub u Hrvatskoj i uvijek mora ići na prvo mjesto - ustvrdio je Rosso, koji će se treninzima priključiti početkom sljedećeg tjedna, a u prvoj službenoj utakmici gledat će ga i predsjednik Maccabi Haife, njegova bivšega kluba.
Na pitanje o utrci s Dinamom, Rosso je odgovorio u maniri iskusnog igrača, kao što priliči jednom 35-godišnjaku.
- Dinamo je jak, ali ne igramo mi samo s Dinamom, treba pobjeđivati i sve ostale protivnike.
Za razliku od Rossa, Senijad Ibričić puno bolje poznaje prilike u hrvatskom nogometu i domaćoj ligi.
- Hajduk se dosta pojačao, a Dinamo oslabio i moje je mišljenje da smo spremni za borbu za prvo mjesto. Sretan sam što ću obući Hajdukovu 'desetku' i nadam se da ću dokazati da je zavrijeđujem nositi. Jedva čekam petak i utakmicu protiv Napolija. Zamolit ću trenera da me stavi barem nekoliko minuta da osjetim atmosferu jer nikad nisam igrao pred velikim brojem gledatelja - rekao je 23-godišnji Ibričić, koji je dugo dolazio u Hajduk, pregovori su se doista otegnuli.
- Želio sam doći i sam sam vršio pritisak na čelnike Zagreba - kaže bivša prva vedeta momčadi iz Kranjčevićeve.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Marin16 09.07.2008.

    Nije svaki dan \"petak\" da Dinamo pobjegne Hajduku 20 bodova jos Dinamo nema igraca koji je omogucio tih 20 bodova Modrica

  • kika_gnc 09.07.2008.

    budimo realni,ni rosso ni ibričić ne mogu pomoć hajduku da bude bolji od dinama....repriza se nastavlja,opet će dinamo bit ispred hajduka više od 20 bodova....=)

Komentiraj...
Vidi sve komentare