To je to što me zanima!

Roy Nelson: Ne zanima me Cro Cop i koliko spreman će biti...

Ne zanima me kakav će Cro Cop doći u kavez. Sve dok sam ja pravi Roy, to mi nije niti najmanje bitno. Ukoliko dođe bolji Cro Cop, automatski ću i ja morati biti bolja verzija sebe, rekao je Roy Nelson
Vidi originalni članak

Tjedan dana ostalo je do velikog revanša Mirka Filipovića i Roya Nelsona. Mirko je otputovao u SAD gdje će u sklopu Bellatora 216 odraditi revanš protiv čovjeka koji ga pobijedio tehničkim nokautom prije osam godina. Priredba se održava 16. veljače.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako to već biva, Mirko s nestrpljenjem čeka uzvratnu borbu jer je do sada sve revanše uspio pobijediti i osvetiti poraze protiv Randlemana, Gonzage...

- Iako su mi 44 godine, danas sam kvalitetniji. Lijevo koljeno je OK, imali smo jake pripreme, sve je prošlo bez ozljeda. Barem mojih. Neki moji sparing partneri su se ozlijedili, ja sam ovaj put prošao dobro. U odličnoj sam formi - najavio je Mirko pohod na novi revanš.

Borba će se održati u Uncasvilleu u Connecticutu u priredbi koju će predvoditi Michael Page i Paul Daley. Na cardu će se naći i Cheick Kongo, koji je Cro Copa 2007. dobio jednoglasnom odlukom.

Povodom velikog revanša, Roy Nelson odradio je razgovor s Jayem Glazerom za Bellator.

- Ne zanima me kakav će Cro Cop doći u kavez. Sve dok sam ja pravi Roy, to mi nije niti najmanje bitno - rekao je Big Country pa dodao:

- Ukoliko dođe bolji Cro Cop to je sjajno za mene jer ću automatski i ja morati biti bolja verzija sebe.

Roy Nelson će u lipnju napuniti 43 godine i generacijski je tu s Mirkom. No, kada je riječ o fizičkoj pripremi ne može parirati našem borcu. Cro Cop bi morao biti veliki favorit, pogotovo nakon sjajnih priprema koje je odradio u svojem gymu u Zagrebu.

Borba je treća po redu u Main Cardu što znači da će se Mirko po hrvatskom vremenu boriti negdje oko 5 ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kinezojapanac 11.02.2019.

    Stavit ću 100 kuna na pivski trbuh.

  • FrankyZd 11.02.2019.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • Kranksvester 11.02.2019.

    Prva stvar: otkad se nekoga favorizira na osnovu toga kako izgleda? Druga stvar: Nelson tako izgleda cijelu svoju karijeru, pa uključujući i kada je Mirka dobio.. tako da, pišete gluposti.. i treća stvar: u četvrtak će mu opet otići to koljeno i pravdat će se kako je ipak prošlo samo 6 mj od operacije i kako za takvu ozljedu treba puno više vremena za oporavak

Komentiraj...
Vidi sve komentare