To je to što me zanima!

Igrači ne daju izjave, a Rožman je pod suspenzijom za Varaždin

Simon Rožman iz Slovenije je donio suspenziju zbog koje u subotu ne može voditi momčad u Varaždinu, a igrači su se odlučili dva tjedna ne davati izjave zbog, i dalje nerazjašnjene, afere 's konjima i babama'
Vidi originalni članak

Zbog lošeg travnjaka koji je za igru onesposobila jaka kiša Buje i Rijeka nisu u srijedu odigrali utakmicu 1/16 finala Hrvatskog kupa. Utakmica je odgođena za sljedeći utorak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tada bi na riječkoj klupi trebao debitirati Simon Rožman. Naime, novi Rijekin trener iz Slovenije je donio suspenziju koja će ga spriječiti da bude na klupi za vikend u Varaždinu gdje će gostovati klub s Kantride.

ODGOĐENA UTAKMICA RIJEKE Kiša je omela feštu u Bujama: Rožman neće još debitirati...

Bišćanov nasljednik nije dočekao kraj na zadnjoj utakmici u Sloveniji dok je vodio Domžale koje su izgubile od Maribora. Rožman je zbog svoje reakcije prema sucu poslan na tribine.

Suspendiran, a u zapisniku

Upravo je jučerašnja utakmica u Bujama trebala biti ta na kojoj će odraditi suspenziju, međutim, viša je sila odlučila da to bude ona s Varaždinom protiv kojeg će momčad voditi Aleš Kačičnik.

U svemu je čudno da je Rožman jučer, prije neodigrane utakmice, u Bujama u službenom zapisniku naveden kao glavni trener koji će voditi utakmicu:

Kako god bilo, u subotu u Varaždinu na klupu ide Kačičnik, a Rožman će u ložu varaždinskog stadiona. Nedavno je i Ivan Perišić odradio suspenziju po dolasku u Bayern koju je zaradio dok je bio u Interu. I za trenera vrijede ista pravila...

Silenzio stampa

Inače, subotnje HNL-gostovanje na redovnoj će press-konferenciji ipak najaviti Rožman i to: bez ijednog igrača pored sebe. Rijekini su se nogometaši, naime, odlučili za 'silenzio stampa'.

Svlačionicu grize činjenica što je u medijima, prije gostovanja u Puli na kojem je Rijeka pobijedila 3-0, a Bišćan nakon utakmice otišao iz kluba, objavljena izjava jednog od njih: 'Kod Keka smo trenirali k’o babe, a trčali k’o konji, sad treniramo k’o konji, a trčimo k’o babe'.

Autor izjave ostao je neimenovan, Bišćan je rekao kako se priča svodi na 'rekla-kazala' te da taj novinski napis 'i može i ne mora biti istina'. Bišćanovu izjavu o neistinitonisti tog napisa nitko nije demantirao, a igrači su odlučili do reprezentativne stanke (počinje 7. listopada) ne davati izjave.

Dakle, sljedeća dva tjedna proteći će bez izjava Rijekinih nogometaša, a u subotu ih u Varaždinu neće voditi novi trener nego njegov pomoćnik.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Frenkyy 26.09.2019.

    Evo dokaza da se i u mojim godinama (pola stoljeća) nešto može naučit! Nikad čuo da se suspenzije prenose iz jednog nacionalnog prvenstva u drugo. Ali, pošteno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare