To je to što me zanima!

Rožman: Mi smo bili prenaivni; Jakirović: A mi smo bili čvršći!

Ne znam koja je tajna naših pobjeda nad Rijekom. Možda smo čvršći, bolji na dugim loptama. Kako god bilo, izgleda da nam stvarno leže, rekao je Sergej Jakirović nakon pete uzastopne pobjede nad Rijekom
Vidi originalni članak

Sergej Jakirović (42) bio je omiljen kod navijača dok je igrao na Kantridi. Rezolutan, oštar. Fajter. Takva je i njegova Gorica s kojom Rijeka jednostavno: ne zna igrati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čestitke mojim igračima. Osim prvih 10 minuta igrali smo zaista dobro i mislim da smo zasluženo pobijedili. Pogodio sam sa zamjenama? Uvijek imamo plan B, a reakcija s klupe vrlo je često presudna - pričao je čovjek koji je peti puta zaredom slomio Rijeku.

- Ne znam koja je tajna naših pobjeda nad Rijekom. Možda smo čvršći, bolji na dugim loptama. Kako god bilo, izgleda da nam stvarno leže.

Večeras ste s druge strane imali najgoru Rijeku u tih pet pobjeda?

- Ne znam baš. Igračima Rijeke sigurno nije lako nakon tri trenera s kojima rade u relativno kratkom vremenu. A mi se jednako 'mučimo' i sa Interom i sa Rijekom - rekao je Jakirović.

RUJEVICA Pet od pet: Jakirović i Gorica opet srušili nedorečenu Rijeku!

Simon Rožman (36) nije djelovao nervozno i uznemireno nakon domaćeg poraza:

- Čestitke Gorici. Mi smo odigrali solidno prvo poluvrijeme, a početkom drugog dijela smo izgubili igru pa naivno dobili prvi gol. Izjednačenje nam je dalo krila, zadnjih 10-15 minuta je bilo dobro, imali smo tri dobre šanse (Čolakova, Puljićeva i Tomečakova), a onda opet dobili naivan gol - pričao je Rožman pa nastavio:

- Igrači su svjesni na čemu trebamo raditi i što trebamo poboljšati. Igramo preofenzivno? Ne, problem igre je drugdje, u završavanju akcija, a ne da gubimo lopte iz kojih onda idu protivničke kontre.

Imate li, u odnosu na Goričane, 'premekanu' momčad?

- Moramo se popraviti trkački i da, dignuti agresiju. Gorica je tu agresiju pokazala. Petar Mamić i Lorenco Šimić? Nisu ozlijeđeni nego nisu u pravome natjecateljskom ritmu - zaključio je Rijekin trener.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Simulacija_stimulacija 27.10.2019.

    Loše, preloše, Inter drži nulu s Goricom, Dinamo i Hajduk ih rasture, a za nas izgledaju kao Barca. Nadam se da je to samo prilagodba na novi način rada novog trenera, ali čisto sumnjam....

  • volimpršut 27.10.2019.

    Rožmane,molim te ne filozofiraj i makni se iz Rijeke.Nema od tebe ništa osim laprdanja prije i poslije utakmice,idi treniraj Ilirsku Bistricu i pusti Rijeku.A Rijeko moja postala si Hajduk da nekolicina kokošara iz Armade utječe na KLUB,TRENERE ITD.....sramota!

  • 27.10.2019.

    Gdje je stimulacija da napise da maric mora igrat u prvoj postavi hrvatske rep. Naravno mamic je kriv i za ovaj poraz rijeke

Komentiraj...
Vidi sve komentare