To je to što me zanima!

Rrahmani kao Vrsaljko: Trčao sam sa zastavom, pa legao...

Zamolio sam fizioterapeuta Josipa Jurića da me slika sa Dinamovom zastavom, kasnije sam to objavio na Instagramu, a reakcije navijača su bile sjajne. Zahvaljujem svima na lijepim riječima...
Vidi originalni članak

Dinamo je jučer proslavio novi naslov prvaka Hrvatske, a brojni su igrači "modrih" oduševili svojim slikama ili objavama na društvenim mrežema. Danijel Zagorac tako se u svlačionici uz novi trofej slikao potpuno gol, dok je Amir Rrahmani kopirao Šimu Vrsaljka, ponosno legao na zastavu Dinama i tako uživao. Ova je slika izazvala puno pozitivnih komentara među Dinamovim navijačima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kada je krenula proslava naslova prvaka, uzeo sam jednu zastavu od naših kadeta koji su s njom mahali za vrijeme utakmice. Htio sam slaviti malo drugačije od uobičajenoga, pa sam s njom prvo trčao po travnjaku, a onda ponosno mahao njome i na podiju gdje smo se fotografirali - rekao je za 24sata Amir Rrahmani, pa nastavio:

- Da, u tom sam se trenutku sjedio slike sa Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojoj je Šime Vrsaljko ležao sa zastavom Hrvatske, pa sam zamolio fizioterapeuta Josipa Jurića da me slika na taj način. Kasnije sam tu sliku stavio na Instagram, a reakcija navijača je bila sjajna. Dobio sam puno poruka u inbox, zahvaljujem se svima na lijepim riječima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nijetebriga 28.05.2019.

    Vrsaljko je svojom fotografijom poznat svijetu, Rahmani dinamovcima.. ako ne znaju nista novo smislit ne bi trebali druge kopirat..

  • raulgonzalez 28.05.2019.

    Vrsaljkova fotka vrh. Ovo je losa imitacija rahmanija

  • Veni_Vidi_Vici 28.05.2019.

    ...zanimljivo kako u zadnjih neznam koliko sezona zadnje prvenstvene utakmice dinamo uvik igra doma i to 90 posto protiv hajduka, ako se nevaram mozda koji put i protiv rijeka...mislim da su se opekli jedno il dvi sezone pa su igrali protiv tipa slavena, pa im nitko nije dosa, ovako se nadaju da ce im netko doc, i skupi ih se svega 10tak tisuca...a jadnog kluba i navijaca...a ovaj vijori sa krivom godinom na zastavi, ca bi im to trebao prestavljat nastanak kluba...majko moja koja sprdnja od kluba, gori su od hajduka...ovakva posjecenost sve govori...mozda bi svaki put kad dinamo igra trebalo ugasit internet i dilit kobase, pa bi ih vise doslo, ili kondome sa likovima igraca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare