To je to što me zanima!

Ruben Lima u Rijeci: Možemo se kvalitetno nositi s Dinamom

Smatram da s pravom možemo razmišljati da držimo korak s Dinamom i da kvalitetno nastupamo u Europskoj ligi. Imamo jaku skupinu, ali i Rijeka je jaka...
Vidi originalni članak

Portugalac Ruben Lima novi je igrač Rijeke. 24-godišnji nogometaš stigao je iz Dinama na jednogodišnju posudbu nakon čega Riječani mogu otkupiti njegov ugovor.

- Dat ću sve od sebe da radim kako trener kaže i da zadovoljim kriterije struke. S utakmica na Kantridi pamtim atmosferu, način na koji grad i navijači doživljavaju klub i sretan sam što ću postati dio toga. Upoznat sam s kvalitetom momčadi i smatram da s pravom možemo razmišljati da držimo korak s Dinamom i da kvalitetno nastupamo u Europskoj ligi. Imamo jaku skupinu, ali i Rijeka je jaka i već je pokazala da se sa svima može nositi - rekao je Lima na predstavljanju.

Ovaj lijevi branič, koji je u Hajduku igrao i na poziciji zadnjeg veznog, nije se lani uspio nametnuti treneru Zoranu Mamiću i ovu je sezonu trenirao s Dinamovom B momčadi koja igra u Trećoj HNL.

- Hrvatska nogometna javnost ga poznaje kao svojevremeno ponajboljeg igrača Hajduka i kao dečka koji je počeo karijeru u velikanu portugalskog nogometa kao što je Benfica. Ruben nema problema s jezikom, na terenu se sporazumijeva na hrvatskom – rekao je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 02.09.2014.

    meni se ovaj lik ne sviđa....jer ga je rijeka i prije tražila...kad je prvi put otišao iz hajduka...ali papak nije htio doći ..jer je mislio u hajduku nešto napraviti...pa je onda otišao u dinamo i tamo je popušio i sad mu je rijeka dobra...e zato mi se ne sviđa jer mu je i rijeka dobra kad je svagdje popušio.....a zviždat ću mu na kantridi bar to mogu.....

  • legaos 02.09.2014.

    Prvi pojačava drugog to samo kod nas ima,sve za zanimljiviji HNL kad se prvak i onako zna.Njemci,Englezi,Španjolci kod njih se gleda da se konkurenta oslabi al kod nas e tu je neka druga priča

  • Firefox_1 02.09.2014.

    Ovaj Lima je odličan igrač, to što nije uspio u Dinamu je slučaj, uostalom tamo nije uspio i jedan od najboljih odbrambenih igrača Gane ( JAR 2010 ) L. Addy.

Komentiraj...
Vidi sve komentare