To je to što me zanima!

Rudeš je printanje ulaznice naplaćivao tri eura, na ulazak se čekalo više od sat vremena

Ulaznice su se, za one koji to nisu učinili kod kuće ili negdje drugdje, printale na blagajni, jedinoj koja je bila otvorena. Treba li dodati da printanje jednog papira u kopiraoni košta 10 centi?
Vidi originalni članak

Utakmica Rudeša i Hajduka u sklopu petog kola HNL-a bila je organizacijski fijasko. Navijači su na stadion u Kranjčevićevoj počeli pristizati i dva sata prije utakmice. Međutim, na ulazak u stadion čekali su i po sat vremena.

POGLEDAJTE VIDEO: Rudeš vs. Hajduk, 0-2

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jasno, govorimo o domaćoj, zapadnoj tribini. I na njoj je, dakako, bilo simpatizera Hajduka. Red za ulazak na stadion bio je višemetarski, a paralelno se formirao još jedan - za kupnju ulaznica ili njihovo printanje. 

Izgledalo je to kaotično. Svako toliko došao bi netko i pitao: 'je li ovo red za ulaznice ili za ulazak na stadion'. Da stvar bude gora, redovi su zakrčili put kojim su službene osobe ili posebni gosti automobilima ulazili u stadion. 

O 50-postotnom povećanju cijena ulaznica pisalo se naveliko proteklih dana. Rudeš je računao na veliku posjetu (službeno bilo 4050 gledatelja, ali o tome nešto kasnije) pa je zgrabio priliku za dodatnu zaradu.

Međutim, pomalo je ispod radara prošlo da je Rudeš za printanje ulaznice pred stadionom naplaćivao tri eura. Ulaznice su se, za one koji to nisu učinili kod kuće ili negdje drugdje, printale na blagajni, jedinoj koja je bila otvorena. Treba li dodati da printanje jednog papira u kopiraoni košta 10 centi?

Kad ste printanje pred stadionom odradili, ponovno ste se morali vratiti u red za ulazak na stadion. Nekoliko minuta prije utakmice situacija se malo ubrzala. Kroz zaštitne rešetke moglo se ući bez prislanjanja barkoda s ulaznice. Redari dijelu gomile koja je nahrlila na ulaz nisu ni stigli pregledati karte...

Službena brojka od 4050 gledatelja krajnje je suspektna. Bilo je gledatelja po stepenicama... Fijasko. Na sve to, početak utakmice kasnio je 10 minuta. Kažu, zbog tehničkih razloga.

SAŽETAK UTAKMICE VIDEO Pogledajte Caktašev 100. gol te trk i dribling Goričina golmana u Osijekovoj pobjedi ZAGREPČANE ČEKA KAZNA FOTO Skandal! Navijači Rudeša izvjesili nacističko znakovlje

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Demokracija nasa 22.08.2023.

    Ne razumijem u cemu je problem, znaci nisi razmisljao o tome da isprintas kartu, neko je mislio o tome i naplatio svoje misljenje, isto kao sto je Flasa vode na benzinskoj skuplja nego u trgovini, pa sad ako je netko mislio da kupi vodu, kupit ce je u trgovini, onaj tko ne razmislja platit ce je 3 puta vise nego onaj sto ne razmislja, ja da sam na mjestu rudesa naplatio bih po 5e.

  • simplicije23 21.08.2023.

    4000 je i za Dinamo nedostižna brojka ...

  • pipolino 21.08.2023.

    Na upit, što dobijem godišnjom članarinom, od gospođe, koja se bavi tim poslom nisam dobio odgovor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare