To je to što me zanima!

Rudeš objavio zabranu dijela rekvizita protiv Dinama: Ovo se neće moći unijeti na Zapad

Fizička prodaja ulaznica isključivo na blagajnama u Kranjčevićevoj bit će od utorka do četvrtka od 13 do 18 sati, a cijene su 15 eura za zapad i 10 eura za istok
Vidi originalni članak

Dinamo i Rudeš susret će se u posljednjem kolu HNL-a prije reprezentativne pauze i ulaska u završnicu sezone. Iz Rudeša su danas objavili informacije o ulaznicama za utakmicu na Kranjčevićevoj i dodali:

- Zbog protokolarnih razloga na tribinu zapad neće biti moguće unjeti navijačke rekvizite, transparente i zastave gostujućeg kluba.

Ipak, nakon prvotne objave na službenim stranicama su se ispravili:

- Zbog protokolarnih razloga na tribinu zapad neće biti moguće unijeti samo velike navijačke rekvizite, transparente i zastave gostujućeg kluba.

Iz kluba su naknadno dodatno pojasnili da se na tribinu može doći sa šalovima, u majicama, dresovima i trenirkama.

ANKETA: TKO ĆE BITI PRVAK? Pobijedili su Dinamo, Hajduk i Rijeka, a kladionice promijenile koeficijente. Ovo je novo stanje

U prvom dijelu sezone zabranili su bilo kakva obilježja Dinama, a kao razlog su naveli da je to odluka policije, što je policija demantirala. Sada su iz Rudeša malo popustili i dopustili su obilježja Dinama, ali ne i velike zastave, transparente i rekvizite. Gotovo svi navijači Rudeša navijaju i za Dinamo i teško je zamisliti da bi obilježja "modrih" mogla biti povod za bilo kakav obračun. Inače, predsjednik Rudeša Josip Šimunić bivši je nogometaš Dinama.

ANKETA: SPORNA SITUACIJA Je li penal za Dinamo bio nakon zaleđa? Snimka otkriva: U VAR sobi nisu pokazali točan kadar

Cijene ulaznica su 15 eura za zapadnu i 10 eura za istočnu tribinu. Iz Rudeša poručuju kako sve ulaznice moraju biti isprintane i u fizičkom obliku, a ulaznice će se prodavati na Kranjčevićevoj od utorka do četvrtka od 13 do 18 sati ili putem interneta. Na dan utakmice ulaznice se neće prodavati. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • wetwetwetwetw 11.03.2024.

    "unjeti"??? e moj hrvatski jeziče...rudeš bosanski klub iz zagreba...

  • gnojna družina 11.03.2024.

    osim super neuspjeha i odvratno skupih karata, novo vodstvo kluba pokazalo je zavidnu razinu sposobnosti.

  • samo jako ❤💙 ᅟ 11.03.2024.

    Tone hajduk u treću ligu buć buć a mi doli na minimalcu na radnu sezonu buć buć

Komentiraj...
Vidi sve komentare