To je to što me zanima!

Rudić: Najvažnija utakmica na Euru nam je s Crnogorcima...

Prvi dio plana je ostvaren, bodovi iz sraza s Rumunjskom su pospremljeni , a u utorak Hrvatska polaže još teži ispit. U 17.30 sati susreću se s Crnom Gorom
Vidi originalni članak

Početak prvenstva bit će najteži. Igrat ćemo s Rumunjskom pa s Crnom Gorom. A utakmica s Crnogorcima nam je najvažnija i neće vrijediti opravdanje da smo dan prije igrali s Rumunjima - zborio je Ratko Rudić uoči početka EP-a u Eindhovenu

Prvi dio plana je ostvaren, bodovi iz sraza s Rumunjskom pospremljeni su na sigurno, a u utorak 'barakude' polažu još teži ispit. U 17.30 sati susreću se s Crnom Gorom, uz izravni prijenos na HTV 2.

Naša iskustva u vaterpolskim susretanjima s južnim susjedima su različita. Šokirali su nas u polufinalu EP-a u Malagi 2008. godine (9:7), a još više u četvrtfinalu OI u Pekingu (7:6). Nanijeli su nam i jedini poraz (11:9) na EP-u u Zagrebu, i to na otvaranju prvenstva.

No, na svjetskim prvenstvima u Rimu (11:5 u skupini) i Šangaju (9:6 u četvrtfinalu) bili smo bolje sreće.

S novim izbornikom Rankom Perovićem Crnogorci su u Eindhovenu ponovo okupili jaku reprezentaciju. Predvode ih Zloković i Ivović iz Pro Recca, ali ni ostali igrači nisu loši, poput Nikole Janovića koji igra u našem Jugu. Uoči prvenstva ostali su bez drugog sidraša Vukčevića (slijepo crijevo) i to je našima možda mala prilika.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pedja11 18.01.2012.

    pobijedili ste nas juce. mi cemo vas kad vam bude najsladje. Naprijed Crna Goro!!!!!

  • nera13 17.01.2012.

    Samo naprijed dečki. A Rudić... samo se pokazuje šta stručan čovjek znači. Ne puštajte ga narednih sto godina,da se ne dogodi košarkaška repka.

  • braja 17.01.2012.

    Razbijte Crnogorce

Komentiraj...
Vidi sve komentare