To je to što me zanima!

Rui se pogubio pa ga suigrač gurao da napadne Mbappéa...

Mbappé je u jednom trenutku krenuo u dribling Ruija, a bek Napolija se potpuno pogubio. Nije on znao gdje da krene, a onda je intervenirao njegov suigrač i odgurnuo ga rukama u smjeru gdje treba krenuti
Vidi originalni članak

Mladi Francuz Kylian Mbappé više je puta pokazao koliko je paklen igrač, a s dokazivanjem toga nastavio je i u srijedu kada je njegov PSG na Parku Prinčeva remizirao s Napolijem (2-2). 

U 75. minuti Mbappé je primio jednu loptu na desnoj strani terena, a onda ga je napao bek Napolitanaca Mario Rui. Dugo je njega Francuz vagao, u tolikoj mjeri da se jadni Rui potpuno izgubio u vremenu i prostoru. 

U pomoć mu je priskočio i branič Kalidou Koulibaly koji je Ruija doslovno odgurnuo rukama u smjeru gdje treba krenuti kako bi omeo igrača PSG-a. To je izgledalo zaista komično.

Video pogledajte >>>OVDJE<<<.

Inače, Rui je bio jedan od najlošijih igrača Napolija u toj utakmici. Po njegovoj strani često su probijali neuhvatljivi brzanci Di Maria, Neymar i Mbappé, a osim toga, on je zabio i jedan gol, ali ne u pravu mrežu. Logično, dobio je i žuti karton i to već u 33. minuti. 

Na račun Portugalca često sjedaju brojne kritike, talijanski analitičari smatraju kako on nije dostojan igranja u Napoliju koji se želi boriti za trofeje, a njihovi navijači jedva čekaju povratak Ghoulama.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 25.10.2018.

    Koulibaly je vrhunski stoper. Cvrst, brz i tehnicki potkovan. Top class.

  • playfreak 25.10.2018.

    Da ga nije gurnuo igrac bi ostao na krivoj nozi a mbappe odjurio u prazan prostor.. super se snasao svaka pohvala.. a mbappe je sa druge planete, hrvatska u povijesti nikada takvog igraca nije imala.. i da ima hrvatsko drzavljanstvo kao dudu sto je imao branili bi ga, ali uredno se pljuvalo po francuskoj jer je vecina igraca porijeklom iz afrike..

  • Hemingway_1 25.10.2018.

    Znaci Rui pokazuje rukom svom suigracu da mu pokrije izvlacenje na lijevu nogu Mbappea, ovaj ga je gurnuo i jer to nije stigao napraviti i jer je Rui bio bolje postavljen. Nikakov gubljenje i slicne gluposti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare