To je to što me zanima!

Rujevica puna magle i kiše, Rijeka bolja od Slovenaca, ali 'generalka' prošla bez golova

Peta momčad Slovenije nadigrana je u jako teškim uvjetima no opet je problem bila efikasnost. Rijeka je i s tri izostanka (Labrović, Mitrović, Selahi) sjajna momčad. Koja mora početi zabijati!
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke remizirali su protiv slovenskog Brava 0-0 u pripremnoj utakmici odigranoj pred 300 gledatelja na glavnom terenu stadiona HNK Rijeka.

Utakmicu je obilježila neumorna kiša koja je pratila igrače svih 90 minuta, te magla koja se sat vremena uoči početka utakmice spustila na sami  travnjak.

VIDEO Nova Kantrida: Spektakl!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rijeka je bila bez prehlađenih Labrovića i Selahija te lakše ozlijeđenog (kuk) Mitrovića. Na vrata je stao Zlomislić, u stoperskom paru s Dilaverom igrao Galešić, a na zadnjem veznom: U-21 reprezentativac Veldin Hodža.

Rijeka je jako krenula u susret, u četvrtoj minuti ubačaj Pašalića smirio je Ivanović, ali gostujuća obrana otklonila je opasnost.

Samo minutu kasnije (5') sjajni Toni Fruk je vrhunski odigrao za Ivanovića koji je izbio sam, ali njegov udarac zaustavio je vratar Orbanić. U devetoj minuti Stankovićev udarac ukrotio je Zlomislić.

ZAVRŠILA SAPUNICA Najveće pojačanje za Rijeku: Jedan od najboljih igrača silazi s tribina, potpisat će novi ugovor!

Na drugoj strani Rijeka je odgovorila preko Marka Pjace (11′) čiji je udarac s ruba kaznenog prostora otišao pored gola. U 24. minuti Janković je ubacio s desne strane, lopta se odbila do Smolčića čiji je udarac uz pomoć vratnice i dosta sreće ostao van mreže.

Nakon kratkog zatišja, Fruk je pokrenuo odličnu akciju koju je okončao sjajnim udarcem, ali greda je ovoga puta spasila goste. U 50. minuti Fruk je ubacio, Ivanović odlično primio loptu, ali nedostajalo je preciznosti u završnici.

Rijeka je nastavila pritiskati, udarac glavom Gode (61′) nakon ubačaja iz kuta otišao je preko grede.

Kako su minute prolazile uvjeti su zbog kiše, koja nije posustajala, postajali sve teži i teži, a Rijeka u završnici imala još dvije dobre prilike.

No: udarac Hodže (86′) s ruba kaznenog prostora te sjajan pokušaj voleja Jankovića (88′) nisu donijeli promjenu rezultata. Na Rujevici: Rijeka - Bravo... Mreže mokre, ali se tresle nisu.

Rijeka – Bravo 0:0

Stadion HNK Rijeka na Rujevici. Gledatelja: 300. Sudac: Ivan Šantić. Pomoćnici: Mušković i Marušić (svi Rijeka).

RIEKA: Zlomislić - Smolčić (75′ Bogojević), Galešić, Dilaver (78′ Radeljić), Goda - Hodža - Pašalić (78′ Grgić), Fruk (78′ Yansane), Janković, Pjaca (67′ Petrovič) - Ivanović (78′ Obregon). Trener: Željko Sopić.

BRAVO: Orbanić, Španring, Štor, Janjić, Ivanšek, Maher, Selan, Štravs, Stanković, Tučić, Jakšić (još su igrali: Maksimović, Puconja, Trdin, Gidado, Hribar, Šabotić, Bajc, Hovnik). Trener: Aleš Arnol.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 18.01.2024.

    Po vremenu kakvo je bilo jučer ne trebe opće igrati prijateljske utakmice.

  • 18.01.2024.

    Zamisli koliko si malen trener i klubićć kad ti jedan igrač Petković samovoljno izađe van jer mu se ne igra 🤣🤣🤣 proppallii malii klubiććć gnjjiiidamoo svi rade kako hoće i što hoce 🤣🤣🤣🤣

  • 99 turski kebab 17.01.2024.

    tu ni roditelja nema

Komentiraj...
Vidi sve komentare